Expeditie Robinson Bergen - NIEUW! -


Lekker uitwaaien, samen originele opdrachten volbrengen en genieten van leuke activiteiten op het strand van Bergen. Wat wilt u nog meer van een geslaagd uitje aan de kust? Een barbecue op het strand natuurlijk!

Vrolijk uitje
Anderen te slim af zijn met uw team, of juist samen stuntelen; we zien alleen maar lachende gezichten tijdens dit vrolijke bedrijfsuitje. Zand, zon en zee vormen samen de ideale achtergrond. Het voordeel van de fysiek sterksten is bij deze zeskamp net zo groot als het voordeel dat de mentaal sterksten hebben. Samenwerken dus!

Originele activiteiten
Nadat u ontvangen bent met een welkomstdrankje en een hapje maakt u kennis met onze enthousiaste spelleider. Onze spelleider heeft deze succesvolle strandactiviteiten zelf ontwikkeld en is dan ook dé persoon om uw groep te begeleiden. Laat het maar aan hem over om van touwtrekken een tactisch spelletje te maken! En hoe goed bent u als team in memory-estafette? En wat dacht u van Brugbouwen? Alle activiteiten hebben een heel eigen twist. Voeten in het zand, haren in de wind, zeemeeuwen boven de kustlijn; u krijgt echt even het vakantiegevoel tijdens deze originele strandactiviteit.

Prijsuitreiking
Welk team komt als beste naar voren? Uw spelleider zet ze in het zonnetje en beloont ze met een leuk prijsje. Hierna neemt hij afscheid en gaat u samen naar de barbecue die al voor uw groep klaarstaat.

Barbecue voor iedereen
U kunt gezellig napraten tijdens deze zomerse afsluiting op het strand. Gelukkig bestaat een geslaagde barbecue inmiddels niet meer alleen uit vleesgerechten. Voor vegetariërs en veganisten zorgen we uiteraard voor passende gerechten. Ook bij andere dieetwensen of voedselallergieën zorgen we voor voldoende keuze zodat iedereen ontspannen mee kan doen tijdens de barbecue.

Weersonafhankelijk
Wat voor weer het ook is, het wordt hoe dan ook een geslaagd bedrijfsuitje! Mocht het weer tegenvallen, dan is het mogelijk vooraf voor de zekerheid een binnenlocatie af te huren (meerprijs € 100,-) voor de zeskamp. Van de barbecue kunt u ook overdekt genieten. Zo bent u altijd verzekerd van een leuk teamuitje voor uw groep!

 Doet u liever een uitje in de stad? Kijkt u dan eens bij Flikken Alkmaar! Of wilt u uw eigen draai geven aan de invulling van uw bedrijfsuitje? Vraagt u dan een gratis maatwerkofferte op. We denken graag met u mee!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 77 € 88,55
31 - 60 € 75 € 86,25
61 - 100 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Expeditie Robinson, zeskamp onderdelen
- Spelbegeleiding
- Barbecue aan het strand

Optioneel:
Voor € 100,- extra regelen wij van tevoren een binnenlocatie als het slecht weer is.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes