Escaperoom met Cryptextocht Leeuwarden

Met de originele indoor escaperoom en outdoor cryptextocht heeft u 2 citygames in 1! Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Leeuwarden!

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Leeuwarden

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Twee citygames: indoor en outdoor

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom én de Cryptex tocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen én een spel van een uur buiten. Leeuwarden is een perfecte stad voor een bedrijfsuitje. In het gezellige centrum vindt u grachten, smalle klinkerstraatjes en pleinen met restaurants achter de monumentale gevels. Geniet van de de gemoedelijke sfeer in deze Friese hoofdstad!

Escaperoom in Leeuwarden

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding: bundel uw krachten

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht citygame in de binnenstad

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Dan bent u al op de helft! Het spel gaat buiten verder. U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Samen loopt u een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen vindt u letters waarmee u de cryptex kunt openen. Met de letters verdient u al punten. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen! Nu kunt u het raadsel eruit halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking

De punten van de Cryptex tocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na het spel neemt u afscheid van de spelleider.

Keuzediner in goed restaurant

Houdt uw groep van lekker eten? Dat komt goed uit! In een van de leukste restaurants in hartje stad heeft de bediening een mooie tafel vrijgehouden voor uw groep. U kunt nog eens gezellig napraten over deze dag terwijl u geniet van een lekker driegangendiner. Iedereen kan per gang kiezen uit de verschillende gerechten. Houdt u van vis, vlees of vega? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. U gaat uit eten bij een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden alle reviews nauwlettend in de gaten. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen. Eet smakelijk!

Lukt het u om de indoor Escaperoom op te lossen en de outdoor Cryptextocht te ontrafelen? Beleef dit originele personeelsuitje in Leeuwarden!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 40 € 85 € 97,75
41 - 120 € 82 € 94,30
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie