Escaperoom met Cryptextocht Groningen

Lukt het u om de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht op te lossen? Verras uw collega's met dit originele personeelsuitje in Groningen: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Groningen

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Twee citygames in één spel

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom én de Cryptex tocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen én een spel van een uur buiten. Groningen is een gezellige studentenstad met verschillende havens, schitterende pakhuizen, de Grote Markt en leuke achterafstraatjes. Zoals in alle studentensteden is de horeca goed vertegenwoordigd. Dit loopt uiteen van hip koffietentje tot sterrenrestaurant. Een ideale stad voor dit bedrijfsuitje. 

Escaperoom in Groningen

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding: bundel uw krachten

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptex tocht in Groningen

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Top! Maar u bent er nog niet. U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking

De punten van de Cryptex tocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na het spel neemt u afscheid van de spelleider.

Keuzediner in goed restaurant

Houdt uw groep van lekker eten? Dat komt goed uit! In een van de leukste restaurants van Gorinchem hebben we een mooie tafel voor uw groep gereserveerd. Hier kunt u nog eens napraten over deze dag terwijl u geniet van een lekker etentje. U krijgt een driegangendiner aangeboden. Iedereen kan per gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. U gaat uit eten bij een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden alle reviews nauwlettend in de gaten. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen. Eet smakelijk!

Review Escaperoom met Cryptextocht Groningen

RUG: "De hele groep heeft het als een ontzettend leuke dag ervaren. Zowel de cryptextocht als de escaperoom vielen goed in de smaak."

Deze originele citygames vallen bij iedereen in de smaak. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende arrangement in Groningen!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 40 € 85 € 97,75
41 - 120 € 82 € 94,30
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escape Room Suitcase (1 uur binnen)
· Cryptex GPS-tocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escape Room Suitcase en Cryptex tocht
18.00 uur Prijsuitreiking
18.30 uur Driegangen keuzediner
21.00 uur Geschatte eindtijd

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie