Escaperoom met Cryptextocht Gouda


Lukt het u om de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht op te lossen? Verras uw collega's met dit originele personeelsuitje in Gouda: 

 • Welkomstdrankje en bittergarnituur
 • Uitleg door spelleider
 • Escaperoom (indoor, 1 uur)
 • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
 • Prijsuitreiking inclusief drankje
 • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Gouda

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een hapje en drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Twee citygames in één spel

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom én de Cryptextocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen én een spel van een uur buiten.

Escaperoom in Gouda

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding: bundel uw krachten

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht in Gouda

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Top! Maar u bent er nog niet. U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking en drankje

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. Natuurlijk onder het genot van een drankje. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na het spel neemt u afscheid van de spelleider.

Gouda: perfecte stad voor uw personeelsuitje

Het spel is zo gemaakt dat u wat van de highlights ziet maar ook door onontdekte stukjes stad komt. Zo valt er zelfs voor inwoners van Gouda wat nieuws te ontdekken. Gouda is een prachtige stad die meer te bieden heeft dan kaasmarkten en stroopwafels. Ervaar de rust als u langs de grachten loopt, verken de historische achterafstraatjes en geniet samen van deze vriendelijke stad. Een ideale stad voor dit voor een geslaagd uitje!

Keuzediner in goed restaurant

Houdt uw groep van lekker eten? Dat komt goed uit! In een restaurant in hartje stad hebben we een mooie tafel voor uw groep gereserveerd. Hier kunt u nog eens napraten over deze dag terwijl u geniet van een lekker etentje. U krijgt een driegangendiner aangeboden. Iedereen kan per gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. U gaat uit eten bij een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden alle reviews nauwlettend in de gaten. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen. Eet smakelijk!

Review Escaperoom met Cryptextocht Gouda

Fysiotherapie Sjaak Jansen (heel weekend maatwerk): "Het arrangement dat we via jullie geboekt hadden voldeed volkomen aan onze verwachtingen. De activiteiten waren leuk en prima geregeld. Het eten was goed en meer dan voldoende. Er was steeds een passende ruimte voor ons ingericht wat erg fijn was met de hele groep. Jullie klantvriendelijkheid was heel erg goed. Voor een volgende groepsuitje zullen we zeker weer bij jullie terecht komen."

Deze originele citygames vallen bij iedereen in de smaak. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende arrangement in Gouda!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
· Welkomstdrankje met bittergarnituur
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom Suitcase (1 uur binnen)
· Cryptex GPS-tocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking inclusief drankje
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Hapje en drankje
16.00 uur Escape Room Suitcase en Cryptex tocht
18.00 uur Prijsuitreiking
18.30 uur Driegangen keuzediner
21.00 uur Geschatte eindtijd

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes