Escaperoom met Cryptextocht Enkhuizen

Lukt het u om de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht op te lossen? Verras uw collega's met dit originele personeelsuitje in Enkhuizen: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Enkhuizen

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Twee citygames in één spel

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom Suitcase én de Cryptextocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen, maar ook een spel van een uur buiten. Enkhuizen is een mooi havenstadje aan het IJsselmeer. Hier vindt u grachten, stadsboerderijen en bezienswaardigheden als de Drommedaris (op elke ansichtkaart te vinden) en het Snouck van Loosenpark vlakbij de haven. Vooral in de zomer is de stad geliefd bij watersporters, dit zorgt voor een vrolijke sfeer. Perfect voor uw personeelsuitje! 

Escaperoom in Enkhuizen 

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding 

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht in Enkhuizen

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Top! Maar u bent er nog niet. U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na het spel neemt u afscheid van de spelleider.

Keuzediner in goed restaurant

Houdt uw groep van lekker eten? In een restaurant in hartje stad hebben we een mooie tafel voor uw groep gereserveerd. Hier kunt u nog eens napraten over deze dag terwijl u geniet van een lekker etentje. U krijgt een driegangendiner aangeboden. Iedereen kan per gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat er voor elk wat wils is. Uw collega's zullen tevreden zijn. We reserveren in Enkhuizen bij onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden alle reviews nauwlettend in de gaten.

Review Escaperoom met Cryptextocht Enkhuizen: 

Mevrouw Vriend: "Het arrangement is positief ervaren. De spellen waren erg leuk om te doen. Het samenwerken dat gevraagd werd en moeilijkheid van het spel was goed."

Deze originele citygames vallen bij iedereen in de smaak. Nodig uw collega's uit voor dit personeelsuitje in Enkhuizen!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 40 € 79 € 90,85
41 - 120 € 77 € 88,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.00 uur Prijsuitreiking
18.30 uur Driegangen keuzediner
21.00 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie