Escaperoom met Cryptextocht Deventer


Bundel uw krachten tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Na deze citygames volgt een gezellig etentje. Geniet samen van dit afwisselende bedrijfsuitje in Deventer: 

 • Welkomstdrankje en bittergarnituur
 • Uitleg door spelleider
 • Escaperoom (indoor, 1 uur)
 • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
 • Prijsuitreiking inclusief drankje
 • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Deventer

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een hapje en drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Speluitleg Escaperoom met Cryptextocht

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de indoor Escaperoom én de outdoor Cryptextocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen, maar ook een spel van een uur buiten. Deventer is een historische stad aan het water. Ervaar de gemoedelijke sfeer en loop door de gezellige klinkerstraatjes van de stad! U kunt aan de overkant van de IJssel parkeren en met een pontje de oversteek naar de binnenstad maken. Een leuke manier om uw bedrijfsuitje te beginnen! 

Escaperoom Deventer

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding 

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht in Deventer

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Dan bent u al op de helft! U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?
 
Perfecte stad voor een personeelsuitje
Deventer is een historische stad aan het water. U kunt aan de overkant van de IJssel parkeren en met een pontje de oversteek naar de binnenstad maken. Een leuke manier om uw dagje uit te beginnen! U ziet wat van de highlights maar ook van de onontdekte stukjes stad. Zo valt er zelfs voor inwoners nog wat nieuws te ontdekken!

Prijsuitreiking en drankje

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. Natuurlijk onder het genot van een drankje. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na het spel neemt u afscheid van de spelleider.

3 gangen keuzediner in goed restaurant

U sluit dit bedrijfsuitje af met een gezellig etentje in een van de leukste restaurants van Deventer. Hier kunt u nog eens napraten terwijl u ondertussen geniet van een driegangendiner. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit; voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen? Geef het aan ons door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. In Deventer werken we samen met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Hiermee zorgt u voor een geslaagd bedrijfsuitje in Deventer. Deze originele indoor én outdoor citygames vallen bij iedereen in de smaak!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
· Welkomstdrankje met bittergarnituur
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking inclusief drankje
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Hapje en drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes