Escaperoom met Cryptextocht Den Haag

Bundel uw krachten tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Geniet samen van dit afwisselende bedrijfsuitje in Den Haag: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Den Haag

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. U kunt even bijpraten in een ongedwongen sfeer. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Speluitleg Escaperoom met Cryptextocht

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u vlot uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom én de Cryptextocht. Elk team doet dus een indoor spel van een uur, maar ook een outdoor spel van een uur. Den Haag is een prachtige stad voor uw bedrijfsuitje. In het historische centrum vindt u meerdere pleinen tjokvol leuke restaurants, bezienswaardigheden als het Binnenhof en natuurlijk de grachten. 

Indoor Escaperoom in Den Haag

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding tijdens dit bedrijfsuitje

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet!

Outdoor Cryptextocht in Den Haag

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Dan bent u al op de helft! U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Ten slotte neemt u afscheid van de spelleider.

Keuzemenu in goed restaurant

U sluit dit personeelsuitje af met een gezellig etentje in een van de leukste restaurants van Den Haag. Hier kunt u nog eens napraten terwijl u ondertussen geniet van een driegangendiner. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit; voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen? Geef het aan ons door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. In Den Haag werken we samen met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Deze originele indoor én outdoor citygames vallen bij iedereen in de smaak! Nodig uw collega's uit voor dit personeelsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 40 € 79 € 90,85
41 - 120 € 77 € 88,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie