Escaperoom met Cryptextocht Den Bosch

Bundel uw krachten tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Geniet samen van dit originele bedrijfsuitje in Den Bosch: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Den Bosch

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant komt u samen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u even bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Speluitleg Escaperoom met Cryptextocht

Hij heet u hartelijk welkom en legt u in het kort uit wat de bedoeling is. Per ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet de Escaperoom én de Cryptextocht. Elk team doet dus een spel van een uur binnen, maar ook een spel van een uur buiten. Den Bosch is een ideale stad voor een bedrijfsuitje. Het heeft een rivier die onder de huizen door loopt, leuke achterafstraatjes en de Markt met schitterende panden rondom. Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken komt. 

Indoor Escaperoom 

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding in Den Bosch

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Outdoor Cryptextocht 

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Dan bent u al op de helft! U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) en het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Na de prijsuitreiking neemt u afscheid van de spelleider.

3 gangen keuzediner in hartje stad

U sluit dit personeelsuitje af met een gezellig etentje in een van de leukste restaurants van Den Bosch. Hier kunt u nog eens napraten terwijl u ondertussen geniet van een driegangendiner. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit; voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen? Geef het aan ons door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. In Den Bosch werken we samen met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Review Escaperoom met Cryptextocht Den Bosch

Tes Industrial Systems (heel weekend, 82 p): "We hebben een topweekend gehad waar we binnen het bedrijf nog lang over na zullen praten. Het arrangement was goed verzorgd, de activiteiten waren goed geregeld en erg leuk om te doen. We konden kiezen uit het Whatsappmoordspel, een stadswandeling met rondvaart door de BinnenDieze, Escaperoom met Cryptextocht citygame of Segway rijden. Het restaurant waar we de lunch en het dinerbuffet hadden was ook goed geregeld, vriendelijk personeel, goede service. Er werd door Stadsarrangement snel gereageerd op vragen en ook tijdens het weekend werd ik snel en vriendelijk geholpen."

Deze indoor én outdoor citygames vallen bij iedereen in de smaak. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende personeelsuitje in Den Bosch!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 40 € 79 € 90,85
41 - 120 € 77 € 88,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?p?

Reserveren Meer informatie