Escaperoom met Cryptextocht Amsterdam

Bundel uw krachten tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Na deze citygames volgt een gezellig etentje. Geniet samen van dit afwisselende bedrijfsuitje in Amsterdam: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • Prijsuitreiking 
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Drankje in Amsterdam

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant komt u samen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u even bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Speluitleg Escaperoom met Cryptextocht

De spelleider heet u hartelijk welkom en geeft een korte uitleg. Wat is de bedoeling? Met ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet het indoor Escaperoom spel én de outdoor Cryptextocht. Bundel uw krachten en probeer zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijdslimiet! Natuurlijk is de Cryptextocht zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. Onze hoofdstad leent zich bij uitstek voor een geslaagde dag. De prachtige grachtenpanden, het internationale karakter en de wereldberoemde grachten: uw dag heeft meteen sfeer. Perfect voor een vrolijk personeelsuitje! 

Escaperoom in Amsterdam

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding: combineer uw talenten

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte ook dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht in de stad

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Dan bent u al op de helft! U krijgt een cryptex (bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) en het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters kunt u al punten verdienen. Heeft u alle letters? Dan kunt u de cryptex openen, zodat u het raadsel eruit kunt halen. Lukt het uw groep om het raadsel op te lossen? Dan verdient u nog meer punten. Is het genoeg voor de winst?

Prijsuitreiking  

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep gescoord? Ten slotte neemt u afscheid van de spelleider.

3 gangen keuzemenu in goed restaurant

U gaat aan tafel in een van de leukste restaurants in de binnenstad van Amsterdam. De bediening ontvangt u hartelijk en brengt u de kaart. U krijgt een driegangendiner aangeboden. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit; voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen? Geef het door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. In Amsterdam werken we samen met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Review Escaperoom met Cryptextocht Amsterdam

Mevrouw L. de Koning: "Prima, duidelijk, overzichtelijk, medewerkers hebben een geslaagde middag gehad. Bedankt!"

Nodig uw collega's uit voor dit gevarieerde personeelsuitje in Amsterdam en verpletter samen het landelijke record!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 82 € 94,30
21 - 40 € 79 € 90,85
41 - 120 € 77 € 88,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie