Escaperoom met Cryptextocht Alkmaar


Ga voor de winst tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Na deze citygames gaat u gezellig uit eten. Lees meer over dit afwisselende bedrijfsuitje in Alkmaar: 

 • Welkomstdrankje en bittergarnituur
 • Uitleg door spelleider
 • Escaperoom (indoor, 1 uur)
 • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
 • Prijsuitreiking inclusief drankje
 • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Alkmaar; hapje en drankje

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant komt u samen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een hapje en drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u even bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Hartelijke ontvangst door spelleider

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u in het kort uit wat de bedoeling is. Met ongeveer 10 personen vormt u een team. Elk team doet het indoor Escaperoom spel én de outdoor Cryptextocht. Natuurlijk is de Cryptextocht zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. Alkmaar is een stad waar je een goed humeur van krijgt. Het heeft een prachtig historisch centrum, leuke achterafstraatjes en natuurlijk de gezellige grachten. Perfect voor een vrolijk personeelsuitje! Bundel uw krachten en probeer zoveel mogelijk punten te behalen. Maar... de klok tikt!

Escaperoom 

De spelleider vraagt u om een mysterieuze kist te bekijken. De inhoud van de kist bestaat uit bijzondere objecten, puzzels en opdrachten die u steeds dichter bij de oplossing moeten brengen. Maar de kist zit op slot. Krijgt u hem vlot open met uw team? Hoe sneller u bent, hoe meer punten u verdient. Komt u er niet uit? Dan kunt u om een aanwijzing vragen. Maar... let op! Dit kost punten.

Teambuilding in Alkmaar

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel tijdens dit personeelsuitje. De volgorde van het oplossen van de raadsels en puzzels is belangrijk. Maar welke volgorde leidt tot de snelste oplossing? Zorg dat u samenwerkt! Voor iedereen is er een uitdaging. De één is handig met landkaarten, de ander is technisch handig, en weer een ander is een ster in logisch nadenken. Maak goed gebruik van alle talenten in uw groep. Elke actie brengt u tenslotte dichter bij de tijdslimiet…

Cryptextocht in de stad

Heeft u de Escaperoom weten op te lossen? Goed gedaan, maar u bent er nog niet! U krijgt een cryptex in uw hand die u open moet zien te krijgen. (De cryptex is bekend van de Da Vinci Code, zie foto bovenaan) Het spel gaat buiten verder. U loopt samen een route aan de hand van GPS coördinaten. Door de juiste coördinaten aan te doen kunt u letters vinden waarmee de cryptex geopend kan worden. Met deze letters verdient u punten. Als het u lukt de cryptex te openen, vindt u binnenin de cryptex een raadsel. Als het ook nog lukt deze op te lossen verhoogt u uw score! 

Prijsuitreiking Escaperoom én Crypextocht

De punten van de Cryptextocht worden opgeteld bij de punten van de Escaperoom. Wat is de eindscore? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje en overhandigt onder luid applaus een prijsje aan de winnaars. Onder het genot van een drankje natuurlijk! We houden de puntentelling van alle groepen het hele jaar bij. Hoe heeft uw groep het gedaan ten opzichte van de landelijke scores? Ten slotte neemt u afscheid van de spelleider.

Afsluiting van uw teamuitje in Alkmaar: 3 gangen keuzemenu

In een restaurant in de binnenstad van Alkmaar ontvangt de bediening u vriendelijk. U krijgt een driegangendiner aangeboden. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geef het door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. In Alkmaar werken we samen met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Nodig uw collega's uit voor dit gevarieerde bedrijfsuitje in Alkmaar en verpletter samen het landelijke record!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
· Welkomstdrankje met bittergarnituur
· Speluitleg door spelleider
· Escaperoom (1 uur binnen)
· Cryptextocht (1 uur buiten)
· Prijsuitreiking inclusief drankje
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Hapje en drankje
16.00 uur Escaperoom en Cryptextocht
18.15 uur Prijsuitreiking
18.45 uur Keuzemenu
21.15 uur Geschatte eindtijd

Liever een andere tijdsindeling? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes