Escaperoom met Cryptextocht Groningen

Ga de uitdaging aan en ontsnap tijdens de indoor Escaperoom en de outdoor Cryptextocht! Na deze citygames gaat u gezellig uit eten. Lees meer over dit afwisselende bedrijfsuitje in Groningen: 

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg door spelleider
  • Escaperoom (indoor, 1 uur)
  • Cryptextocht (outdoor, 1 uur)
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Groningen

Uw bedrijfsuitje begint in hartje stad. In een gezellig restaurant komt u samen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. In een ongedwongen sfeer kunt u even bijpraten. Vervolgens maakt u kennis met de spelleider die uw groep zal begeleiden.

Indoor Escaperoom game

De spelleider heet u hartelijk welkom en legt u in het kort uit wat de bedoeling is. In teams krijgt u allerlei opdrachten om uiteindelijk een geheime code te vinden waarmee u kunt ontsnappen. Maakt u zich op voor een enerverende dag waarbij niets is wat het lijkt en u telkens verrast wordt! Een deel van het spel vindt binnen plaats, een deel ook buiten. 

Outdoor Cryptextocht

Het buiten gedeelte bestaat uit een spannende Cryptextocht door de binnenstad van Groningen. Een speciale app leidt u langs vele mooie highlights van de stad. Hierover krijgt u krijgt vragen gesteld, waarbij elk correct antwoord een letter van de cryptexcode oplevert. Met de Cryptexcode kunt u de Cryptex openen waarmee u wel heel dicht bij uw ontsnapping komt. Welk team weet als eerste de geheime code te vinden en te ontsnappen?

Afsluiting van uw teamuitje in Groningen: 3 gangen keuzemenu

In een restaurant in de binnenstad van Groningen krijgt een heerlijk driegangendiner aangeboden. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, voor elk wat wils. Voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geef het door! Wij regelen alternatieve keuzes bij de restaurants. Eet smakelijk!

Nodig uw collega's uit voor dit spannende Escaperoom bedrijfsuitje in Groningen!

Review Escaperoom met Cryptextocht Groningen

RUG: "De hele groep heeft het als een ontzettend leuke dag ervaren. Zowel de cryptextocht als de escaperoom vielen goed in de smaak."

Deze originele citygames vallen bij iedereen in de smaak. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende arrangement in Groningen!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 40 € 85 € 97,75
41 - 120 € 82 € 94,30
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Speluitleg door spelleider
· Escape Room Suitcase (1 uur binnen)
· Cryptex GPS-tocht (1 uur buiten)
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Escape Room Suitcase en Cryptex tocht
18.30 uur Driegangen keuzediner
21.00 uur Geschatte eindtijd

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact met ons op?

Reserveren Meer informatie