Escape Room met Cryptex tocht Zaandam

Verras uw collega's met dit teamuitje in Zaandam! Ontdek elkaars talenten bij het oplossen van een mysterieus vraagstuk...

Spannend begin van de dag!

Onder het genot van een voorafje en een aangenaam glas wijn (of een ander drankje) ontmoeten u en uw collega's elkaar. In het gezellige etablissement waar het onthaal plaatsvindt verschijnt ook onze instructeur die een raadselachtige kist bij zich heeft. Uw nieuwsgierigheid wordt uitgedaagd en hij laat zien wat er in de kist zit: een verzameling onbekende voorwerpen, opgaven en raadsels. Wat is het geheim van de kist?

Spreek elkaars talenten aan bij dit bedrijfsuitje!

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn elementair tijdens dit teambuildingevenement in Zaandam want iedere oplossing brengt u ook dichter bij de tijdslimiet, waarna de kist voor altijd zal dichtgaan...

GPS-tocht langs de meest markante locaties

Dan Brown is de uitvinder van de Cryptex. Hij introduceerde het in zijn boek De Da Vince Code. Een lettercombinatie is de enige manier om de cilinder die de Cryptex is, te openen. U beantwoordt vragen op en over toplocaties in de stad. Elk goed antwoord levert een letter op. Verzamelt u de letters om de cilinder te openen?

Napraten bij een overheerlijk diner

Tot besluit van dit personeelsuitje krijgt u een kostelijke maaltijd van drie gangen aangeboden waarbij u nog eens rustig kunt nababbelen over uw boeiende belevenissen.

De Escape Room Suitcase is ontwikkeld door een groep van geroutineerde Escape Room makers in samenwerking met een organisatiepsycholoog, waardoor u een garantie hebt op de perfecte Escape Room ervaring.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Zaandam zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes