Escape Room met Cryptex tocht Volendam

Lukt het u het mysterie rondom de geheimzinnige kist op tijd te ontrafelen? Beleef een opwindend bedrijfsuitje in Volendam!

Kraak met elkaar de code van de kist

Onder het genot van een versnapering een aangenaam glas wijn (of een ander borreltje) vindt de ontvangst plaats. Dan verschijnt de door ons gestuurde game master die een obscure kist met zich meedraagt. Uw belangstelling wordt gewekt wanneer hij de inhoud van de kist laat zien. Het blijkt een collectie vreemde objecten, opdrachten en vragen te zijn. Wat is het mysterie van de kist?

De meerwaarde van samenwerken

Escape Room Suitcase vraagt het nodige van u en uw collega's. U moet samenwerken, goed met elkaar praten en elkaars talenten benutten. Door het spel onder tijdsdruk te spelen worden ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement. U versterkt het wij-gevoel, de onderlinge band en het besef van wederzijdse afhankelijkheid!

Cryptex ontrafelen tijdens een mooie GPS-tocht

Na de kist gaat u in teamverband een nieuwe missie aan. In zijn roman De Da Vinci Code introduceerde Dan Brown de Cryptex. Het is een holle cilinder die alleen met de goede lettercombinatie geopend kan worden. Op de meest markante locaties van het beroemde dorp geeft u antwoord op vragen die letters opleveren. Krijgt uw team de cilinder open?

Kostelijk dineren als afsluiting van uw teamuitje

Na afloop wordt u een heerlijke maaltijd van drie gangen aangeboden waarbij u nog eens rustig kunt nababbelen over uw gezamenlijke ervaringen.

Een team van geroutineerde makers op het vlak van Escape Rooms heeft nu deze Escape Room Suitcase uitgedacht. Het spel is geschikt om met grotere gezelschappen gelijk beleefd te worden. Extra leuk is dit afdelingsuitje in een gezellig dorp als Volendam.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Volendam zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes