Escape Room met Cryptex tocht Venlo

Creativiteit, communicatie en problemen oplossen tijdens uw personeelsuitje! Bent u degene die het mysterie van de kist ontrafelt?

Ontmoeting met een onbekende bij uw bedrijfsuitje

Bij het gastvrije welkom van uw teamuitje - met een tussendoortje en een lekker aperitief - verschijnt er uit het niets een duister figuur in uw midden die de interesse van uw collega's begint te vragen. Ze is in het bezit van een geheimzinnige kist, waarvan ze de inhoud laat zien. De kist bevat vreemdsoortige objecten, vragen en opdrachten. Ga hiermee samen in de weer en u ontsluiert stukje bij beetje het enigma van de kist!

Puzzels en opdrachten om de onderlinge band te verstevigen

Escape Room Suitcase vraagt het een en ander van de deelnemers. U moet samenwerken, goed communiceren en elkaars talenten benutten. Door het spel te spelen, met een tijdslimiet bovendien, worden de ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement. U versterkt het wij-gevoel, de onderlinge band en leert elkaar beter kennen!

Cryptex GPS-toer door de binnenstad van Venlo

U en uw collega's worden in groepjes verdeeld en zoekt uw weg de prachtige binnenstad om een Cryptex op te lossen. Met een GPS-ontvanger bezoekt u diverse bezienswaardigheden in de stad waarover u een vraag gesteld krijgt.

Vergaart u voldoende letters om de cilinder te openen?

Napraten bij een overheerlijk diner

Als het spel gespeeld is, gaat u met de hele groep lekker nagenieten van een meer dan kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang is er een rijke keuze uit lekkernijen.

Een team van ervaren bouwers op het vlak van Escape Rooms heeft nu deze Escape Room Suitcase ontwikkeld. Men is niet over een nacht ijs gegaan, daar de ondersteuning van een organisatiedeskundige is ingeschakeld. De beste Escape Room beleving is hierdoor gegarandeerd. Het spel is geschikt om met grotere groepen gelijktijdig gespeeld te worden. Extra leuk is het als het wordt gespeeld in het centrum van het sfeervolle Venlo.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Venlo zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes