Escape Room met Cryptex tocht Valkenburg

Lukt het u het mysterie rondom de geheimzinnige kist op tijd te ontrafelen? Laat u uitdagen tijdens een prikkelend bedrijfsuitje!

Wie is die onbekende persoon?

Onder het plezier van een snack en een aangenaam glas wijn (of een ander aperitief) begroeten u en uw collega's elkaar. In het gezellige restaurant waar de ontvangst plaatsvindt stapt ook een duistere verschijning binnen die een geheimzinnige kist bij zich draagt. Uw belangstelling wordt uitgedaagd en de figuur toont wat er in de kist zit: een collectie vreemde objecten, opdrachten en puzzels. Wat is het mysterie van de kist?

Teambuilding in optima forma

Dit spel is heel geschikt als teambuildinginstrument. Het probleem van de kist is louter te kraken door goed samen te werken, te communiceren en elkaars sterke punten te leren kennen. Het versterken van het wij-gevoel is een prettige bijkomstigheid. Verder is het gewoon een heel leuke activiteit die garant staat voor een origineel groepsuitje!

Kraak de Cryptex tijdens een GPS-toer door Valkenburg

Dan Brown is de bedenker van de Cryptex. Hij introduceerde het in zijn boek De Da Vince Code. Het is een holle cilinder die alleen met de goede lettercombinatie geopend kan worden. U kunt letters verdienen door op en over bezienswaardigheden in de stad vragen juist te beantwoorden. Verzamelt u alle letters om de cilinder te openen?

Kostelijk dineren als slotakkoord van uw groepsuitje

De commotie die het enerverende spel losmaakt is ten einde. U mag aanschuiven voor een driegangendiner met een brede keuze per gang.

Met de deskundige assistentie van een organisatie-psycholoog heeft een team van ervaren bouwers van Escape Rooms deze Escape Room Suitcase ontwikkeld. U bent verzekerd van de beste Escape Room beleving, zeer passend als teambuildinginstrument! Daarnaast is het eenvoudigweg erg vermakelijk om met een gezelschap aan een casus te werken. De omvang van het gezelschap kan makkelijk worden uitgebreid. Extra pluspunt van ons model is dat het in het centrum van Valkenburg wordt gespeeld.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Valkenburg zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes