Escape Room met Cryptex tocht Roermond

Dit personeelsuitje in Roermond vraagt om creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Laat u uitdagen door een wonderbare kist...

Spannende aftrap van uw teamuitje!

Onder het genoegen van een hapje een fijn wijntje (of een ander drankje) begroeten u en uw collega's elkaar. In de gezellige ambiance verschijnt ook de spelinstructeur die een raadselachtige kist bij zich draagt.
Uw belangstelling wordt op de proef gesteld wanneer hij toont wat er in de kist zit: een verzameling vreemde voorwerpen, opdrachten en vragen. Wat is het mysterie van de kist?

Versterk het wij-gevoel tijdens uw groepsuitje

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn onmisbaar tijdens dit teambuildinguitje in Roermond. Aangezien iedere oplossing u ook nader tot overschrijding van de tijdslimiet brengt, zult u goed moeten samenwerken.

Gps-tocht langs de mooiste plekjes van Roermond

Na het altijd spannende avontuur van de kist, wacht het tweede onderdeel. De Cryptex is verzonnen door Dan Brown en geïntroduceerd in zijn boek De Da Vinci Code. Het is een holle cilinder die alleen met de goede combinatie van letters geopend kan worden. U beantwoordt vragen op en over bezienswaardigheden in de stad. Elk goed antwoord levert een letter op. Weet uw team de cilinder te openen?

Veel om over na te praten bij een uitstekend diner

Als het spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd bestaand uit drie gangen. Elke gang is er een uitgebreide variëteit aan smakelijkheden.
Een team van geroutineerde ontwikkelaars heeft nu deze Escape Room Suitcase uitgedacht. Men is niet over een nacht ijs gegaan, want de hulp van een organisatiedeskundige is ingeschakeld. Een succesvol bedrijfsuitje in Roermond is hierdoor verzekerd!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Roermond zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes