Escape Room met Cryptex tocht Nijmegen

Verras uw collega's met dit teamuitje! Ontdek elkaars talenten bij het uitvoeren van een raadselachtige opdracht...

Wat zit er in die oude kist?

Nadat u met een lekker drankje en een voorafje bent ontvangen duikt er een mysterieus persoon op in het gezelschap. Zij vraagt iedereen om een oude, raadselachtige kist te bekijken. De content van de kist bestaat uit buitenissige objecten, puzzels en opgaven die u telkens dichter naar de strekking van het geheim voeren.

Teambuilding op zijn best tijdens een gezellig bedrijfsuitje

Dit spel is heel goed in te zetten als teambuildinginstrument. Het raadsel van de kist is namelijk louter op te lossen door goed samen te werken, te communiceren en elkaars sterke punten te leren kennen. Het versterken van het wij-gevoel is een prettig neveneffect. Verder is het gewoon een zeer amusante activiteit die garant staat voor een superleuk groepsuitje!

GPS-tocht langs Nijmegens meest markante plekjes

De Cryptex is bedacht door Dan Brown en geïntroduceerd in zijn boek De Da Vinci Code. De holle cilinder die de Cryptex is, kan alleen geopend worden met de correcte combinatie van letters. U kunt letters verkrijgen door op en over bezienswaardigheden in de stad vragen juist te beantwoorden.

Krijgt uw team de cilinder open?

Tot besluit prettig uit eten met het hele gezelschap

Na de steeds oplopende spanning van de game, ontdekt u de geneugten van een reuzelekker driegangenmenu. Er is per gang biedt de spijskaart een rijke variëteit aan gerechten.

De Escape Room Suitcase is ontwikkeld door een ploeg van geroutineerde Escape Room bouwers in samenwerking met een organisatie psycholoog, waardoor u een garantie hebt op de ultieme Escape Room belevenis. Het spel kan ook met grotere gezelschappen simultaan beleefd worden en wordt georganiseerd in het aloude centrum van Nijmegen.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Nijmegen zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes