Escape Room met Cryptex tocht Middelburg

Ontrafelt u het raadsel van de geheimzinnige kist? Is uw team in staat de Cryptex te kraken? Beleef een opwindend bedrijfsuitje in Middelburg!

Ontmoeting met een onbekende op uw afdelingsuitje

Terwijl u onder het plezier van een welkomstdrankje en een lekkere snack uw teamuitje bent gestart, meldt zich onze deskundige spelleider in het restaurant. Hij is in het bezit van een mysterieuze kist en verzoekt verscheidene mensen om erin te kijken. Zij zien een verzameling van vreemdsoortige dingen, puzzels en opdrachten die elk voeren naar opheldering van een mysterie!

Verstevig het wij-gevoel met deze hersenkraker

Escape Room Suitcase vraagt het een en ander van u en uw collega's. U moet samenwerken, goed communiceren en elkaars talenten benutten. Door het spel onder tijdsdruk te spelen, worden de ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement.

Cryptex oplossen tijdens een mooie gps-tocht

Na de kist is het de beurt aan een nieuwe uitdaging. Dan Brown is de bedenker van de Cryptex. Hij maakte het bekend in zijn roman De Da Vince Code. Een lettercombinatie is de enige manier om de cilinder die de Cryptex is, te openen. U kunt letters verkrijgen door op en over bezienswaardigheden in de stad vragen juist te beantwoorden. Heeft uw groepje de finesse in huis voor het openen van de cilinder?

Als klapstuk van het bedrijfsuitje kostelijk uit eten

De commotie die het uitdagende spel met zich meebrengt is ten einde. U mag aanschuiven voor een driegangendiner met een uitgebreide diversiteit per gang. Met de bijstand van een organisatiedeskundige heeft een ploeg van bedreven makers van Escape Rooms deze Escape Room Suitcase uitgedacht. U mag rekenen op de perfecte Escape  Room belevenis tijdens uw personeelsuitje in Middelburg!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Middelburg zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes