Escape Room met Cryptex tocht Maastricht

Gebruik uw creativiteit en oplossend vermogen tijdens dit personeelsuitje in Maastricht! Laat u uitdagen door kist en Cryptex…

Een geheimzinnige kist op uw bedrijfsuitje

Onder het genoegen van een versnapering een heerlijk wijntje (of een ander drankje) begroeten u en uw collega's elkaar. In het gemoedelijke eetcafé waar de ontvangst plaatsvindt stapt ook de spelinstructeur binnen die een geheimzinnige kist met zich meetorst.

Uw belangstelling wordt op de proef gesteld wanneer hij laat zien wat de inhoud van de kist is: een partij vreemde objecten, opdrachten en raadsels. Wat is het enigma van de kist?

Teambuilding op zijn best

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn essentieel bij dit teambuildingevenement in Maastricht, want iedere oplossing brengt u ook dichter bij de tijdslimiet. De kist zal onherroepelijk sluiten als er niet goed wordt samengewerkt...

Gps-tocht langs de fraaiste plekjes van Maastricht

Na de kist volgt een nieuwe uitdaging. De Cryptex is verzonnen door Dan Brown en geïntroduceerd in zijn boek De Da Vinci Code. De holle cilinder die de Cryptex is, kan alleen geopend worden met de correcte combinatie van letters. U kunt letters verkrijgen door op en over bezienswaardigheden in de stad vragen juist te beantwoorden. Krijgt uw team de cilinder open?

Nagenieten bij een verrukkelijk diner

Als het spel gespeeld is, gaat u met het hele gezelschap lekker nagenieten van een driegangendiner. Elke gang is er een ruime keuze uit lekkernijen.

De Escape Room Suitcase is ontwikkeld door een team van gedreven Escape Room bouwers in samenwerking met een organisatiedeskundige. U bent verzekerd van de perfecte Escape Room belevenis tijdens uw afdelingsuitje in Maastricht!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Maastricht zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes