Escape Room met Cryptex tocht Leiden

Dit personeelsuitje in Leiden vraagt om creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Bent u degene die het mysterie van de kist ontrafelt?

Wat zit er in die geheimzinnige kist?

Terwijl u onder het plezier van een ontvangstdrankje en een versnapering uw teamuitje bent begonnen, blijkt zich in uw midden al de game master te bevinden. Hij heeft een raadselachtige kist bij zich en vraagt verscheidene mensen om kennis te nemen van de inhoud.

De kist bevat een verzameling van buitenissige objecten, puzzels en opdrachten die elk bijdragen aan het kraken van de code!

Puzzels en opdrachten om het wij-gevoel te verstevigen

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn elementair gedurende dit teambuildinguitje in Leiden, aangezien iedere oplossing u ook dichterbij de deadline brengt. Als deze wordt overschreden, zal de kist definitief sluiten...

Cryptex gps-tocht door de stadskern van Leiden

Vervolgens gaat u in groepjes de stad in op zoek naar letters om de code van een Cryptex te breken. Gewapend met een gps-ontvanger bezoekt u de mooiste highlights waar u een vraag over krijgt. Lukt het uw groepje de goede antwoorden te geven?

Na afloop van het spel prettig dineren

Tot besluit van het groepsuitje wordt u een kostelijke maaltijd van drie gangen aangeboden waarbij u nog eens rustig kunt napraten over de leukste en spannendste facetten van het spel.

Een team van ervaren ontwikkelaars heeft nu deze Escape Room Suitcase uitgedacht. Men is niet over een nacht ijs gegaan, daar de assistentie van een psycholoog is ingeroepen. De ultieme Escape Room ervaring in het bruisende centrum van Leiden is verzekerd!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Leiden zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes