Escape Room met Cryptex tocht Leeuwarden

Dit personeelsuitje in Leeuwarden vraagt creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Heeft u de brains om het geheim van de kist te ontrafelen?

Kom tijdens dit bedrijfsuitje de code van de kist te weten

Onder het genoegen van een tussendoortje een fijn glas wijn (of een ander aperitief) begroeten u en uw collega's elkaar. In het gemoedelijke etablissement stapt ook de spelleider binnen die een raadselachtige kist bij zich draagt. Uw belangstelling wordt uitgedaagd wanneer hij de aandacht vestigt op de inhoud van de kist: een partij vreemde voorwerpen, opgaven en raadsels. Wat is het enigma van de kist?

Ingewikkeld vraagstuk om het wij-gevoel te versterken

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn onmisbaar gedurende dit teambuildingevenement in Friesland. Iedere oplossing brengt u ook nader tot overschrijding van de tijdslimiet. Met elkaar voorkomt u dat de kist definitief zal sluiten...

Lost uw groepje de Cryptex op?

Bij het volgende onderdeel vertrekt u samen de stadskern in om de code van een Cryptex te ontcijferen. Met een gps-ontvanger bezoekt u diverse bezienswaardigheden in de stad waarover u een vraag gesteld krijgt. Geeft u voldoende correcte antwoorden om het spel te winnen?

Gezellig napraten bij een overheerlijk diner

Er wordt een verrukkelijk diner van drie gangen geserveerd, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers.

De Escape Room Suitcase is ontwikkeld door een ploeg van ervaren Escape Room bouwers en een organisatie psycholoog. Kortom, een garantie op de ultieme Escape Room ervaring als groepsuitje in Leeuwarden!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Leeuwarden zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes