Escape Room met Cryptex tocht Hoorn

Ontrafelt u het raadsel van de geheimzinnige kist? Beleef een opwindend bedrijfsuitje in Hoorn!

Ontmoeting met een onbekende

Terwijl u onder het genot van een welkomstdrankje en een lekkere snack uw groepsuitje bent gestart, bevindt zich een onbekende verschijning in het restaurant. Zij is in het bezit van een mysterieuze kist en verzoekt verscheidene mensen om erin te kijken. De kist bevat een verzameling van vreemdsoortige zaken, puzzels en opdrachten die elk voeren naar opheldering van een mysterie!

Verstevig het wij-gevoel tijdens dit teamuitje

Escape Room Suitcase vraagt het een en ander van u en uw collega's. U moet samenwerken, goed communiceren en elkaars talenten benutten. Door het spel te spelen, met een tijdslimiet bovendien, worden de ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement. U versterkt het wij-gevoel, de onderlinge band en het besef van wederzijdse afhankelijkheid!

GPS-tocht langs de mooiste plekjes in hartje Hoorn

Dan Brown is de uitvinder van de Cryptex. Hij maakte het bekend in zijn boek De Da Vince Code. Het is een holle cilinder die alleen met de goede combinatie van letters geopend kan worden. U beantwoordt vragen op en over bezienswaardigheden in de stad. Elk correct antwoord levert een letter op. Krijgt uw team de cilinder open?

Als slotakkoord kostelijk uit eten

De commotie die het uitdagende spel met zich meebrengt is ten einde. U mag aanschuiven voor een driegangendiner met een uitgebreide diversiteit per gang.

Met de professionele bijstand van een organisatiedeskundige heeft een ploeg van bedreven makers van Escape Rooms deze Escape Room Suitcase uitgedacht. U bent gegarandeerd van de perfecte Escape Room beleving, zeer geschikt om in te zetten als teambuildinginstrument.

Daarnaast is het eenvoudigweg superspannend om met een gezelschap aan de casus te werken. De grootte van het gezelschap kan makkelijk worden uitgebreid. Extra leuk facet aan ons model is dat het in het historische centrum van Hoorn wordt gespeeld!

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Hoorn zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes