Escape Room met Cryptex tocht Haarlem

Lost u het raadsel van de mysterieuze kist op? Krijgt u de code van de Cryptex compleet? Beleef een opwindend bedrijfsuitje in Haarlem!

Wat zit er in die kist?

Uw teamuitje begint met een lekker drankje en een tussendoortje. Dan vraagt de instructeur de aandacht van de groep. Hij heeft een antieke, obscuur uitziende kist bij zich. De inhoud wordt gevormd door bijzondere voorwerpen, puzzels en opdrachten. Een enerverend groepsuitje gaat beginnen!

Het spel onderstreept het belang van samenwerken

Escape Room Suitcase eist het nodige van de deelnemers. U moet samenwerken, goed overleggen en elkaars talenten benutten. Door het spel te spelen, onder tijdsdruk bovendien, worden de ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement!

Cryptex GPS-tocht door de Haarlemse binnenstad

Na de kist volgt een nieuw avontuur. U en uw collega's worden in groepjes verdeeld en zoekt uw weg de prachtige stadskern om een Cryptex op te lossen. Gewapend met een GPS-ontvanger bezoekt u de meest markante bezienswaardigheden waar u een vraag over krijgt. Geeft u voldoende correcte antwoorden om te zegevieren?

Smullen van een kostelijk diner als slot van uw personeelsuitje

De beroering die het prikkelende spel met zich meebrengt is afgelopen. U bezoekt een gezellig restaurant voor een driegangendiner met een ruime diversiteit per gang.

Een team van door de wol geverfde Escape Room bouwers heeft deze Escape Room Suitcase ontwikkeld, in samenspraak met een organisatiedeskundige. Het spel kan gemakkelijk met grote groepen gelijk beleefd worden. Het wordt bij voorkeur georganiseerd in het centrum van een grote stad als Haarlem.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Haarlem zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes