Escape Room met Cryptex tocht Gouda

Dit personeelsuitje in Gouda vraagt om creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Bent u degene die het mysterie van de kist ontrafelt?

Introductie van de kist bij uw groepsuitje

Onder het genoegen van een snack een voortreffelijk wijntje (of een ander aperitief) ontmoeten u en uw collega's elkaar. In het gemoedelijke etablissement waar het onthaal plaatsvindt komt ook een door ons gestuurde spelleider die een raadselachtige kist bij zich heeft. Uw interesse wordt uitgedaagd wanneer deze laat zien wat er in de kist zit. Het blijkt een verzameling onbekende voorwerpen, opdrachten en raadsels te zijn. Wat is het enigma van de kist?

Puzzels en opdrachten om de onderlinge band te versterken

De deelnemers moeten onder tijdsdruk een complex vraagstuk trotseren. Alleen door samen te werken en gebruik te maken van ieders specifieke talenten, maakt men kans. Deze situatie verstevigt de collegialiteit en de teamspirit.

Samengevat: een perfect spel om als teambuildinginstrument in te zetten!

Gps-tocht langs de meest markante Goudse locaties

Cryptex is bedacht door Dan Brown en geïntroduceerd in zijn roman De Da Vinci Code. Een lettercombinatie is de enige manier om de cilinder die de Cryptex is, te openen. Na het altijd leuke spel met de kist, gaat u letters buitmaken door op en over bezienswaardigheden in de stad vragen juist te beantwoorden. Krijgt uw team de cilinder open?

Napraten bij een overheerlijk diner

De opschudding die het uitdagende spel heeft losgemaakt is weer een beetje weg geëbd. U mag aan tafel voor een driegangendiner met een uitgebreide keuze per gang.

Een team van bedreven Escape Room bouwers hebben deze Escape Room Suitcase uitgedacht, in samenwerking met een organisatiewetenschapper. U bent verzekerd van de perfecte Escape Room belevenis als bedrijfsuitje in Gouda.

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Gouda zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes