Escape Room met Cryptex tocht Enschede

Bent u in staat de geheimzinnige kist te trotseren? Ontdek uw talenten tijdens dit stimulerende bedrijfsuitje!

Ontmoeting met een onbekende

Onder het genoegen van een hapje en een aangenaam wijntje (of een ander drankje) ontmoeten u en uw collega's elkaar. In het gezellige restaurant waar het onthaal plaatsvindt verschijnt ook een onbekend persoon die een obscure kist bij zich draagt. Uw nieuwsgierigheid wordt op de proef gesteld en de figuur laat zien wat er in de kist zit: een collectie onbekende objecten, opgaven en puzzels. Wat is het geheim van de kist?

Samen een probleem oplossen als personeelsuitje

Escape Room Suitcase vraagt het een en ander van de deelnemers. U moet samenwerken, goed met elkaar praten en de talenten zien te bundelen. Door het spel te spelen, met een tijdslimiet bovendien, worden de ideale omstandigheden gecreëerd voor een teambuilding-evenement. U versterkt het wij-gevoel, de onderlinge band en het besef van wederzijdse afhankelijkheid!

GPS-tocht langs prachtige locaties in Enschede

Dan Brown is de uitvinder van de Cryptex. Hij maakte het bekend in zijn roman De Da Vince Code. De holle cilinder die de Cryptex is, kan alleen geopend worden met de juiste combinatie van letters. U beantwoordt vragen op en over bezienswaardigheden in de stad. Elk juist antwoord levert een letter op.

Weet uw team de cilinder open te krijgen?

Napraten bij een smakelijk diner

Er wordt een smakelijk diner van drie gangen geserveerd, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De variatie aan smaken per gang is goot.

Een team van geroutineerde makers op het terrein van Escape Rooms heeft nu deze Escape Room Suitcase ontwikkeld. Men is niet over een nacht ijs gegaan, daar de hulp van een organisatiedeskundige is ingeroepen. De beste Escape Room beleving is hierdoor verzekerd. Het spel is geschikt om door grotere gezelschappen tegelijk beleefd te worden. Extra leuk is het als het wordt gespeeld in het mooie centrum van Enschede.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Enschede zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes