Escape Room met Cryptex tocht Enkhuizen

Dit personeelsuitje in Enkhuizen vraagt om creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Ontsluiert u het geheim van de kist?

Een geheimzinnige kist!

Nadat u met een welkomstdrankje en een voorafje bent welkom geheten, verschijnt er een raadselachtig personage in uw midden. Zij vraagt iedereen om een oude, obscure kist te aanschouwen. De kist bevat enkele buitenissige objecten, puzzels en opgaven die u steeds nader tot de kern van het enigma leiden. Uw bedrijfsuitje kende nog niet eerder zo'n spannend verloop.

Een teambuildingsuitje op zijn best

U en uw collega's moeten onder tijdsdruk een gecompliceerd probleem trotseren. Alleen door samen te werken en gebruik te maken van ieders specifieke talenten, kan men succesvol zijn. Deze situatie verstevigen het wij-gevoel en de teamgeest. Kortom: een perfect spel om als teambuildinginstrument te gebruiken!

Lost uw team de Cryptex op in Enkhuizen?

U en uw collega's worden in groepjes verdeeld en wandelt de prachtige stadskern in om een Cryptex op te lossen. Een GPS-ontvanger leidt u langs vele mooie plekjes. U krijgt er vragen over gesteld waarvan een juist antwoord een letter van de code oplevert. Lukt het uw team alle vragen goed te beantwoorden.

Als afsluiting van uw groepsuitje zalig uit eten

Na de spanning van de game, ondergaat u de geneugten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is per gang te kiezen uit verscheidene lekkernijen.

De Escape Room Suitcase is uitgedacht door een groep van bedreven Escape Room bouwers in samenwerking met een organisatiedeskundige, waardoor u verzekerd bent van de ultieme Escape Room belevenis. Het spel kan ook met grotere groepen simultaan gespeeld worden en wordt georganiseerd in de eeuwenoude binnenstad van Enkhuizen.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Enkhuizen zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes