Escape Room met Cryptex tocht Deventer

Bent u in staat de geheimzinnige kist uw wil op te leggen? Ontdek uw talenten tijdens dit stimulerende bedrijfsuitje in Deventer!

Introductie van de kist bij uw personeelsuitje

Bij het vriendelijke onthaal van uw teamuitje - met een hapje en een lekker glaasje - verschijnt de door ons gestuurde speldeskundige in uw midden. Hij begint de interesse van de aanwezigen te trekken met de obscure kist die hij met zich meedraagt.
De kist bevat raadselachtige voorwerpen, raadsels en opdrachten. Ga hiermee samen aan de slag en u ontsluiert stukje bij beetje het complexe raadsel!

Spreek elkaars talenten aan bij dit originele groepsuitje

De deelnemers moeten onder tijdsdruk samenwerken en gebruikmaken van ieders specifieke talenten. Deze situatie intensiveert de onderlinge band en de teamspirit. Kortom, een ideaal spel om als teambuildinginstrument in te zetten!

Cryptex ontcijferen tijdens een mooie GPS-tocht

Als het spel met de kist is gespeeld, volgt een nieuw avontuur! In zijn roman De Da Vinci Code introduceerde Dan Brown de Cryptex. Het is een holle cilinder die alleen met de goede lettercombinatie geopend kan worden. U kunt letters verdienen door op en over highlights in de stad vragen juist te beantwoorden. Weet u met vereende krachten de cilinder open te krijgen?

Kostelijk dineren als besluit van het arrangement

Na de commotie van de game, gaat u genieten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is elke gang te kiezen uit meerdere lekkernijen.
Een team van ervaren Escape Room bouwers hebben deze Escape Room Suitcase uitgedacht, in samenspraak met een organisatiedeskundige. U kunt rekenen op de ultieme Escape Room belevenis in het mooie centrum van Deventer.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Deventer zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes