Escape Room met Cryptex tocht Den Haag

Laat u uitdagen bij dit teamuitje in Den Haag! Ontdek elkaars talenten bij het oplossen van een enigmatisch probleem...

Ontmoeting met een onbekende bij uw bedrijfsuitje

Onder het plezier van een versnapering een heerlijk wijntje (of een ander drankje) ontmoeten u en uw collega's elkaar. In het gezellige eetcafé waar het onthaal plaatsvindt is ook een door ons gestuurde instructeur aanwezig. Uw belangstelling wordt uitgedaagd als hij de inhoud van een mysterieuze kist toont: een collectie vreemde objecten, opdrachten en raadsels. Wat is het geheim van de kist?

Verstevig het wij-gevoel!

U en uw collega's moeten onder tijdsdruk een complex vraagstuk uitpluizen. Alleen door samen te werken en gebruik te maken van ieders specifieke talenten, maakt men een kans. Deze omstandigheden intensiveren de onderlinge band en de teamgeest. Kortom: een volmaakt spel om als teambuildinginstrument te gebruiken!

Kraak de Cryptex tijdens een gps-tocht door Den Haag

Als klap op de vuurpijl gaat u een tweede raadsel oplossen. Dan Brown is de uitvinder van de Cryptex. Hij maakte het bekend in zijn boek De Da Vince Code. Een lettercombinatie moet gevonden worden om de cilinder die de Cryptex is, te openen. Op de fraaiste plekjes van de stad beantwoordt u vragen die letters opleveren. Krijgt uw team de cilinder open?

Als klapstuk prettig uit eten

Er wordt een kostelijk diner van drie gangen voor u bereid, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers.

Met de professionele bijstand van een organisatie-psycholoog heeft een team van ervaren bouwers van Escape Rooms deze Escape Room Suitcase uitgedacht. U bent verzekerd van de perfecte Escape Room beleving als afdelingsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 86,25
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase spel
- Cryptex GPS-tour
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Den Haag zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes