Escape Room met Cryptex tocht Den Burg

Dit personeelsuitje in Den Burg vraagt om creativiteit, samenwerking en oplossend vermogen! Laat u uitdagen door een wonderbare kist...

Kraak de code van de kist op uw bedrijfsuitje

U start met een fijn aperitief en een lekker hapje. Dan treedt onze spelleider naar voren. In het gezellige restaurant vestigt hij de aandacht op de antieke, spookachtige kist die hij heeft meegebracht. De inhoud is een collectie van buitenissige voorwerpen, puzzels en opdrachten. Maakt u zich op voor een enerverend vraagstuk!

Teambuilding op zijn best tijdens uw groepsuitje

U en uw collega's moeten onder tijdsdruk een ingewikkeld raadsel uitpluizen. Alleen door samen te werken en ieders specifieke kwaliteiten aan te spreken, maakt men een kans. Samengevat: een perfect spel om als teambuildinginstrument in te zetten!

Cryptex GPS-tocht door de stadskern van Den Burg

Na het spel met de kist wordt het gezelschap in groepjes opgedeeld en wandelt men de prachtige binnenstad in om een Cryptex te kraken. Een GPS-ontvanger leidt u langs vele mooie plekjes. U krijgt er vragen over gesteld waarvan elk correct antwoord een letter van de code oplevert. Lukt het uw groepje alle vragen goed te beantwoorden?

Napraten bij een uitstekend diner

De opwinding die het uitdagende spel heeft opgeleverd is gezakt. U bezoekt een gezellig restaurant voor een driegangendiner met een brede variëteit per gang.

Het spel kan ook eenvoudig met grote groepen tegelijk gespeeld worden. Het schilderachtige centrum van Den Burg leent zich hier bij uitstek voor.

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Den Burg zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes