Escape Room met Cryptex tocht Den Bosch

Gebruik uw creativiteit en oplossend vermogen tijdens dit keigezellige personeelsuitje in Den Bosch! Ontsluiert u het geheim van de kist?

Spannend begin van uw bedrijfsuitje!

Nadat u met een lekker drankje en een hapje bent onthaald verschijnt een door ons gestuurde spelcoach in uw midden. Hij vraagt iedereen om een oude, geheimzinnige kist te bekijken. De inhoud van de kist omvat buitenissige voorwerpen, raadsels en opgaven die u telkens dichter naar de kern van het geheim voeren.

Spreek elkaars potentieel aan!

Dit spel is heel geschikt als teambuildinginstrument. Het vraagstuk van de kist is op te lossen door goed samen te werken, te communiceren en elkaars sterke punten te leren kennen. Verder is het gewoon een keigezellige activiteit die garant staat voor een superleuk teamuitje!

Lost uw team de Cryptex op in Den Bosch?

U en uw collega's worden in groepjes verdeeld waarna u vertrekt om in de levendige stadskern een Cryptex op te lossen. Een gps-ontvanger leidt u langs talrijke mooie plekjes. U krijgt er vragen over gesteld waarvan elk juist antwoord een letter van de code oplevert. Vergaart u genoeg letters om de cilinder te openen?

Tot besluit lekker samen dineren

Als het spel ten einde is, gaat u met zijn allen lekker smullen van een kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang kiest u uit een rijke variëteit aan lekkernijen.

Een team van ervaren spelmakers heeft nu deze Escape Room Suitcase ontwikkeld. Men is niet over een nacht ijs gegaan. De hulp van een organisatiedeskundige is ingeroepen. Uw teamuitje in Den Bosch verdient een perfecte Escape Room ervaring!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Den Bosch zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes