Escape Room met Cryptex tocht Apeldoorn

Laat u uitdagen bij dit teamuitje! Werk samen, bundel uw denkkracht en communiceer doelmatig om de code te ontwarren...

Wat zit er toch in die antieke kist?

Onder het plezier van een snack en een aangenaam wijntje (of een ander drankje) ontmoeten u en uw collega's elkaar. In het gemoedelijke eetcafé waar het onthaal plaatsvindt stapt ook een duistere verschijning binnen die een mysterieuze kist bij zich heeft. Uw interesse wordt op de proef gesteld en de figuur laat zien wat er in de kist zit: een partij vreemde voorwerpen, opgaven en raadsels. Wat is het enigma van de kist?

Teambuilding in optima forma tijdens een gezellig afdelingsuitje!

Creativiteit, communicatie en probleemoplossend vermogen zijn elementair bij dit teambuildinguitje in Zaandam want iedere oplossing brengt u ook dichter bij de tijdslimiet, waarna de kist definitief zal dichtgaan...

GPS-tocht langs de meest markante locaties

De Cryptex is bedacht door Dan Brown en geïntroduceerd in zijn boek De Da Vinci Code. Een lettercombinatie is de enige manier om de cilinder die de Cryptex is, te openen. U beantwoordt vragen op en over toplocaties in de stad. Elk correct antwoord levert een letter op. Vergaart u de letters om de cilinder te openen?

Smullen van een smakelijk diner

Er wordt een smakelijk diner van drie gangen voor u bereid, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers.

De Escape Room Suitcase is uitgedacht door een collectief van bedreven bouwers van Escape Rooms, in samenspraak met een organisatiepsycholoog. Als gevolg hiervan bent u verzekerd van de ultieme Escape-Roombeleving! De game kan ook met grotere groepen simultaan beleefd worden en wordt - als extra pluspunt - georganiseerd in het intieme centrum van De Groene Stad.

Groepsgrootte
15 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 69 € 79,35
21 - 40 € 67 € 77,05
41 - 120 € 65 € 74,75
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Escape Room Suitcase
- Cryptex GPS-tocht
- Begeleiding
- Driegangen keuzediner

Indien u de Escape Room Suitcase in Apeldoorn zonder Cryptex GPS-tocht reserveert dan wordt de prijs per persoon € 5,- lager.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes