Escape Out of the Box Amsterdam

Beleef een spannend Escaperoom personeelsuitje in het centrum van Amsterdam, waarbij uw team door goed samen te werken op tijd een bom moet zien te ontmantelen!

Ontvangst
U wordt enthousiast ontvangen door onze instructeur met een welkomstdrankje naar keuze. Daarna wordt de groep verdeeld in teams van 5-6 personen en krijgt elk team een mysterieuze koffer.

Escape Out of the box spel
Als eerste wordt de groep een kort filmpje getoond waarin het spel uitgelegd wordt. Topcrimineel de Groene Maestro was bezig met het voorbereiden van een aanslag. Gelukkig heeft de politie al zijn koffers in beslag weten te nemen, maar ook zij tasten tot nog toe in het duister over de inhoud van de koffers.
Als de koffer wordt geopend blijkt de binnenkant een bom te bevatten. Gelukkig kan de bom op tijd ontmanteld worden door alle raadsels en opdrachten binnen 1,5 uur tot een goed einde te brengen...Lukt het jullie team op tijd te zijn en De Groene Maestro te verslaan?

Maar pas op! De Groene Maestro is een topcrimineel die nergens voor terugdeinst.

Driegangen keuzediner
U sluit dit teamuitje samen af in een verzorgd restaurant in Amsterdam waar u een driegangen keuzediner aangeboden krijgt. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele dieetwensen en allergiën.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 85 € 97,75
31 - 50 € 82 € 94,30
51 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Escape Out of the Box spel van 1,5 uur
- Begeleiding op locatie
- Driegangen keuzediner (bij keuze voor alleen een hoofdgerecht is de korting € 9,- per persoon)

Reserveren Meer informatie