E-scooter / E-Chopper Challenge Kortrijk

Beleef een prachtig avontuur waarbij u de stad op een leuke manier leert kennen!

Ontvangst in Kortrijk

U wordt welkom geheten door de instructeur met koffie en wat lekkers. Terwijl de E-Scooters en de E-Choppers al voor al klaar staan leggen de instructeurs u duidelijk uit hoe je remt, stuurt en 'gas' geeft. Ook vertellen ze hoe het precies werkt met de opdrachten die iedereen meekrijgt.

E-scooter / E-Chopper Challenge

In battle-teams met elektrische Scooters en Choppers gaat u de strijd aan met uw collega's of vrienden. Door de opdrachten uit te voeren komt u langs de mooiste en leukste plekjes van de stad. Een deel van de groep zal de opdrachten doen op een E-Scooter, een ander deel op de E-Chopper.

Opdrachten in de stad

U heeft hierbij de volledige vrijheid, om te bepalen welke opdrachten u wilt doen en in welke volgorde! Via WhatsApp stuurt u de antwoorden en foto-opdrachten door naar de spelleider. Wie gaat er met de eerste prijs vandoor?

Keuzediner

Na 2,5 uur wordt het winnende team bekend gemaakt en sluit u de dag af in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een keuzediner geserveerd bestaande uit een uitgebreid hoofdgerecht naar keuze. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.
Gaat u de challenge aan?

Groepsgrootte
20 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 125 € 143,75
31 - 80 € 119 € 136,85
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
- E-scooter (2 personen per E-Scooter) /E-Chopper Challenge van 2,5 uur
- Begeleiding
- Gamebook met vragen en opdrachten
- Prijsuitreiking
- Verzekering
- Keuzediner

Reserveren Meer informatie