E-Scooter Tour Hasselt - NIEUW! -

Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje door onze instructeurs. Ondertussen staan de E-Scooters al voor u klaar...

E-Scooter Tour

De E-Scooter is het milieuvriendelijke alternatief van een gewone Scooter en biedt een bijzondere rij-ervaring. Na de uitleg van de instructeur en een korte proefrit bent u klaar voor een mooie tocht door Hasselt en haar omgeving. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken en het buitengebied te rijden. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten!

Opmerking

Bij de E-Scooter tour gaat u met z'n tweeën op een E-Scooter, uiteraard kunt u onderweg wisselen. De bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Diner

U sluit deze originele bedrijfsuitstap samen af met een heerlijk diner in hartje Hasselt. Bij een mooi restaurant is een tafel voor u gereserveerd. Het keuzediner bestaat uit een heerlijk hoofdgerecht naar keuze.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, zodat u zorgeloos kunt genieten van deze afwisselende teambuilding!

Groepsgrootte
15 - 30 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 95 € 111,53
20 - 23 € 89 € 104,49
24 - 30 € 82 € 96,27
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- E-Scooter Tour (1,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van één E-Scooter per 2 personen
* verzekering
- Keuzediner

Liever een wat uitgebreidere afsluiting van de dag? Vervang het driegangen diner door ons 'Happen-stappen-Moord' arrangement! Samen eten in drie restaurants, met tussendoor een mooie wandeling én een spannende city game, vraag naar de mogelijkheden.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes