E-Chopper Tour Hilversum - Coronaproof

Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee met wat lekkers vooraf door de instructeurs. Ondertussen staan de E-Choppers al in rijen klaar... Uw instructeur haalt u op en neemt uw groep mee voor een proefrit.

E-Chopper Tour

De E-Chopper is een variant op de E-Scooter alleen dan in Harley Davidson stijl. De brede banden en het stoere stuur geven een geheel nieuwe rij-ervaring. Als u na de proefrit uw eerste ervaring op de E-Chopper heeft opgedaan maakt u met z'n allen een mooie tocht die begint in Hilversum.
De E-Chopper tour is een leuke manier om samen bezig te zijn terwijl u ondertussen veel van de stad en de omgeving ziet. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten! Elke deelnemers krijgt een flesje water mee voor onderweg.

Coronaproof-aanpassingen

De tour begint met ontvangst en uitleg door de instructeur op 1,5 meter afstand van elkaar. Elke deelnemer krijgt uitleg over de E-Chopper. Om de hygiëne voor de deelnemers te waarborgen worden alle contactgedeelten van de E-Choppers na gebruik grondig ontsmet. Ook is desinfectiemiddel beschikbaar evenals handschoenen. Daarna gaan we met de groep onder begeleiding van de instructeur een mooie route rijden.

Optioneel: diner

Dit arrangement is ook mogelijk met een afsluitend diner. Hierbij gelden wel de Coronamaatregelen. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
12 - 20 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 15 € 105 € 123,27
16 - 20 € 92 € 108,01
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
- E-Chopper Tour (1,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van één E-Chopper per persoon
* verzekering
* flesje water voor onderweg
* Coronaproof-aanpassingen

Voorbeeld tijdsindeling:
14.15 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
14.30 uur Start E-Chopper tour
16.00 uur Geschatte eindtijd

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes