E-Chopper Tour Brussel - NIEUW! -


Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje door onze instructeurs. Ondertussen staan de E-Choppers al in rijen klaar... Uw instructeur haalt u op en neemt uw groep mee voor een proefrit.

E-Chopper Tour
De E-Chopper is een variant op de E-Scooter alleen dan in Harley Davidson stijl. De brede banden en het stoere stuur geven een geheel nieuwe rij-ervaring. Als u na de proefrit uw eerste ervaring op de E-Chopper heeft opgedaan maakt u met z'n allen een mooie tocht die begint in Brussel.
De E-Chopper tour is een leuke manier om samen bezig te zijn terwijl u ondertussen veel van de stad en de omgeving ziet. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten!

Diner
U sluit deze originele bedrijfsuitstap samen af met een heerlijk diner in hartje Brussel. Bij een mooi restaurant is een leuke tafel voor u gereserveerd. Het keuzediner bestaat uit een uitgebreid hoofdgerecht naar keuze. Iedereen maakt ter plekke een keuze uit de menukaart.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt zorgeloos genieten van deze afwisselende teambuilding!

Groepsgrootte
12 - 20 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 15 € 108 € 124,20
16 - 20 € 95 € 109,25
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- E-Chopper Tour (1,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van één E-Chopper per persoon
* verzekering
- Keuze diner

Liever een wat uitgebreidere afsluiting van de dag? Vervang het driegangen diner door ons 'Happen-stappen-moord' arrangement! Samen eten in drie restaurants, met tussendoor een mooie wandeling én een spannende city game, vraag naar de mogelijkheden.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes