Double Green Challenge Alkmaar

Laat uw collega’s kennismaken met 2 vormen van elektrisch vervoer!

Start van uw personeelsuitje in Alkmaar
Nadat u kennis heeft gemaakt met de instructeur, wordt uw gezelschap in twee groepen verdeeld. Iedereen ontvangt vooraf een flesje water om mee te nemen. De ene groep start op de Segway, de andere groep op een E-Chopper of een E-Scooter.

Segway-tocht
De segway bestuurt u intuïtief door uw gewicht te verplaatsen, hierdoor wordt zowel de richting als de snelheid bepaald. Uiteraard krijgt u voldoende tijd om dit onder leiding van de instructeur te oefenen. Daarna maakt u onder begeleiding er een leuke Segway tour door de stad en haar omgeving.

E-Scooter-tocht
De E-Scooter is het elektrische broertje van de gewone Scooter en het is mogelijk met z’n tweeën op de E-Scooter plaats te nemen. Zo kan iemand zonder rijbewijs toch mee met de tocht.

E-Chopper-tocht
De E-Chopper is de laatste jaren populair geworden. Doordat de E-Chopper bredere banden heeft en u wat meer onderuit erop zit is ook dit een geheel nieuwe rij-ervaring.

Pauze en wisselen
Na een uur wordt er een half uur op een vast wisselpunt gestopt en kan iedereen zijn flesje water drinken. Tegen een meerprijs is het mogelijk bij een horeca-gelegenheid wat te drinken. Na de pauze gaat de tocht verder en stapt u op een ander vervoersmiddel. Op deze manier bent u in totaal 2,5 uur onderweg en rijdt u op 2 verschillende voertuigen.

Driegangen keuzediner
Dit milieuvriendelijke uitje wordt afgesloten met een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Alkmaar.

Groepsgrootte
20 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 80 € 125 € 147,50
Inclusief
- 2,5 uur Segway/E-Scooter/E-Chopper
- Gebruik van helmen
- Flesje water voor onderweg
- Verzekering
- Vervoerskosten
- Driegangen keuzediner (bij keuze voor alleen een hoofdgerecht is de korting € 9,- per persoon)

Reserveren Meer informatie