Diamantsmokkel Eindhoven - NIEUW!


Na een welkomstdrankje gaat u diamanten smokkelen, u sluit dit bedrijfsuitje af met een diner.

Ontvangst

In het centrum van Eindhoven wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met de spelleider die uw groep in teams van 4-6 personen indeelt. 

Citygame in Eindhoven

Uw team zit in de problemen... U heeft namelijk een foute deal afgesloten met een bende diamantsmokkelaars. Lukt het u de diamanten terug te vinden en uit handen van de smokkelaars te blijven? De spelleider geeft u verzegelde enveloppen mee. Hierin zitten geheime opdrachten die u in de stad gaat doen. Maar pas op! De smokkelbende zit u op de hielen...

Opdrachten door de stad

Om de smokkelbende voor te blijven is het belangrijk diamanten te verdienen. Heeft uw team eenmaal voldoende diamanten verzameld, dan volgt het spannende eindspel waarbij uw team moet proberen het land te ontvluchten. Tijdens dit teambuildingsspel gaat het om een goede samenwerking en communicatie. Waar nodig heeft u contact met de spelleider.

Prijsuitreiking

Welk team weet als eerste de diamanten het land uit te smokkelen? De spelleider zet ter afsluiting van deze citygame het winnende team in het zonnetje met een leuke prijsuitreiking. Na afloop ontvangt u alle foto's van dit teambuildinguitje.

Driegangen keuzediner

Na het diamantsmokkelen is het tijd om met z'n allen te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in hartje stad. Het is ook mogelijk voor een all you can eat diner te kiezen. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en vegetariërs.

Groepsgrootte
15 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 79 € 90,85
20 - 40 € 75 € 86,25
41 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Diamantsmokkel citygame
- Spelbegeleiding door instructeur ter plaatse
- Prijsje voor het winnende team
- Digitaal fotoalbum van uw groep
- Driegangen keuzediner / all you can eat diner

Reserveren Meer informatie