Delftsblauw arrangement


Een gezellig teamuitje in Delft met een leuk resultaat!

Lunch
Uw dag begint in hartje stad, waar u in één van de gezelligste restaurants ontvangen wordt met een verzorgde lunch. Met uitzicht op één van de grachten geniet u van een huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie. Hierna kiest u met uw groep voor een rondvaart of stadswandeling.

Rondvaart:
Net als Amsterdam heeft ook Delft een grachtengordel. U ervaart Delft vanuit een heel ander perspectief als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart.  De tocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen. De boot is open bij mooi weer, en er is een gids aan boord.

óf

Stadswandeling:
De gids leidt u langs de bezienswaardigheden en onontdekte stukjes Delft en vertelt u de leukste anekdotes over deze mooie stad.

Delftsblauwe tegel
Tot ver over de grenzen is Delft bekend vanwege het Delftsblauwe porselein. U gaat hier vandaag onderdeel van uitmaken! Begeleid door een enthousiaste en ervaren kunstenares maakt u uw eigen Delftsblauwe tegel. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt u uw gedachten laten gaan over het ontwerp van uw tegel. Een grappige spreuk, uw huisnummer, een tekening, met z'n allen één tableau maken; alles is mogelijk. Mocht u niet direct inspiratie hebben dan bladert u even door de diverse voorbeelden.

Omdat u werkt met speciale porceleininkt is afbakken en drogen overbodig; u neemt uw kunstwerk meteen mee! Bij vertrek krijgt u nog een handgemaakt Delftsblauw presentje mee.

Diner
In hartje Delft geniet u ter afsluiting van dit gezellige bedrijfsuitje samen van een heerlijk diner. In een mooi restaurant krijgt u een driegangen keuzemenu geserveerd. U kiest aan tafel uit minimaal twee gerechten per gang.


Review:
Gemeente Oud Beijerland: "Het bedrijfsuitje zat goed in elkaar. Van de tegelworkshop had ik iets meer verwacht. Misschien iets meer begeleiding of uitleg over technieken. Hoewel de gever van de workshop heel enthousiast was en ook zeker benaderbaar voor vragen. Het eten was heel goed en aan alle dieetwensen is goed tegemoet gekomen. We waren wat laat met het regelen van dit personeelsuitje, maar Stadsarrangement heeft dit prima opgepakt. Kortom: heel tevreden over hoe de dag verlopen is. Ik kan Stadsarrangement zeker aanraden."

OBS De Overstap:"Het arrangement was helemaal TOP. Precies wat we ervan hadden verwacht. Natuurlijk konden wij de eerste locatie niet zo snel vinden, maar dat zegt eerder iets over ons kaartlezend vermogen. De lunch was heerlijk. Het weer was ons ook goed gezind, dus was het heerlijk toeven op het terras. Bij de rondvaart dreigde het even mis te lopen met de planning, er zat dus niets anders op dan zelf het heft in handen te nemen en even stiekem voor te piepen. De workshop tegeltjes beschrijven was ook erg gezellig. Echt iedereen was enthousiast bezig. Er werd zelfs door de cursusleider een armband nagebracht van een van de collega's. Het eten tijdens het diner was simpel maar lekker ! Kortom het was een super dag, zeker voor herhaling vatbaar!"


Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 93,29
15 - 30 € 82 € 90
31 - 80 € 79 € 86,70
Inclusief
- Verzorgde lunch; soep, luxe belegd broodje en consumptie
- Naar keuze Rondvaart óf Stadswandeling
- Workshop Delftsblauwe tegel maken
- Koffie/thee met lekkers
- Uw eigen Delftsblauwe tegel in beschermende verpakking
- Handgemaakt Delftsblauw presentje
- Driegangen diner in hartje stad

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes