Cultureel arrangement in Delft


Een dagje ontspannen genieten in Delft met dit afwisselende arrangement!

Lunch

Uw dag begint met een lunch, bestaande uit huisgemaakt soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze in het historische centrum van Delft. Daarna leert u de stad beter kennen vanaf het water of het land.

Stadswandeling of vaartocht in Delft

U kunt u kiezen voor een stadswandeling (onder leiding van een enthousiaste stadsgids) of een rondvaart door de stad.

Stadswandeling
Een stadsgids haalt u op bij het restaurant. Hij neemt u mee langs de highlights van Delft, maar ook door de onontdekte stukjes stad. Te denken valt hierbij aan de vele hofjes, straatjes en stadsgezichten bekend van de schilderijen van Johannes Vermeer. De enthousiaste gids speelt goed in op de belangstelling van de groep. Onderweg vertelt hij u de leukste anekdotes. Deze wandeling eindigt bij het museum, waar de gids afscheid neemt.

Rondvaart
Net als Amsterdam staat ook Delft bekend om zijn grachtengordel. Vanaf het water krijgt Delft een heel bijzonder sfeertje, met name als u onder de eeuwenoude boogbruggen doorvaart. De vaartocht voert u langs historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen. De boot is open bij mooi weer, en er is een gids aan boord.

Museumbezoek

U brengt een bezoek aan museum Prinsenhof, gevestigd in een prachtig voormalig klooster. Het is natuurlijk het meest bekend als Hof van Willem van Oranje. Het is ook de de plaats waar hij vermoord is, u kunt de kogelgaten nog zien. Uiteraard wordt er volop aandacht besteed aan deze Vader des Vaderlands. Ook in de vaste tentoonstelling: het internationaal bekende Delfts blauw. Geniet van de unieke meesterwerken die hier tentoongesteld worden. Verder natuurlijk aandacht voor Delftse kunstenaars en wetenschappers die internationaal het één en ander hebben bewerkstelligd. Bijvoorbeeld Johannes Vermeer, Hugo de Groot en Anthonie van Leeuwenhoek. 

Mojo Concerts is in Delft ontstaan als éénmansbedrijfje, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een concertgigant. In een tijdelijke tentoonstelling tot 1 september 2019 wordt de 50e verjaardag van deze festivalorganisator en concertpromotor gevierd. 

Slenter rond, geniet van de verschillende manieren van exposeren, en bewonder het gebouw! Dit prachtige museum heeft ook een gezellig cafeetje en een leuke museumwinkel. 

Diner

Uw dagje stad wordt mooi afgesloten met een heerlijk etentje. Bij dit driegangen keuzediner heeft iedereen per gang de keuze uit verschillende gerechten. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, iedereen kan zorgeloos genieten van deze afwisselende dag! 

Wijziging arrangement

Het is mogelijk het arrangement uit te breiden of te wijzigen. Wilt u wat vrije tijd opnemen? Of biedt u uw groep liever een keuzeprogramma aan? Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 89,38
15 - 30 € 79 € 86,11
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
- Verzorgde lunch in de gezellige binnenstad
- Stadswandeling onder leiding van een gids
of
- Vaartocht
- Entree museum
- Driegangen keuzediner in hartje Delft

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes