City Streetgolf met interactieve stadstour Leuven

Dit teamuitje is een zekere hole in one!

Tijdens dit bijzondere uitje leert u de basisprincipes van de edele golfsport, maar de locatie waar u speelt zal u verrassen! Dwars door Leuven, slingerend door een park of rondom uw eigen bedrijf... alles is mogelijk.

Ontvangst in het centrum van Leuven

Allereerst krijgt u een welkomstdrankje en maakt u kennis met uw instructeur. Nadat u uitleg heeft gekregen over het spel gaat u met echte golfclubs, een speciale grasmat en lichte holle golfballen op pad door de stad. U hoeft geen ervaren golfer te zijn, iedereen kan het!

Bijzonder parcours

Tijdens deze hilarische tocht legt u met uw team een bijzonder parcours af. Probeer van een muurtje of een standbeeld af te slaan... de creativiteit van onze parcours-ontwerpers is erg groot. Het team dat het parcours aflegt in de minste slagen mag zich City Streetgolf Champion noemen.
De City Street Golf vindt plaats in het centrum van de stad – als blijkt dat wegens drukte in de straten het onverantwoord en onveilig is om het parcours in het centrum af te leggen, kan ter plekke besloten worden om uit te wijken naar een nabijgelegen stadspark of -plein.

Interactieve Stadstour

De tweede groep gaat met een Gamebook een interactieve stadstour maken. Sommige vragen kunt u opzoeken op internet, bij andere vragen moet u echt iets opzoeken in de stad. Daarnaast zijn er ook hilarische "Doe"-opdrachten die op elk moment gemaakt kunnen worden en gaat u op zoek naar QR codes.

Daarna wisselen de groepen.

Diner

U sluit de dag samen af met een diner in een mooi restaurant in hartje Leuven. U kunt van te voren aan ons laten weten hoe u deze dag graag af wilt sluiten. Er zijn drie mogelijkheden:

1. Iedereen kiest zelf een uitgebreid hoofdgerecht, compleet met bijgerechten.
2. U kiest voor de groep een eenvoudig maar verzorgd driegangenmenu.
3. Voor groepen boven de 25 personen bieden we een barbecue als extra mogelijkheid aan. Dit kan het hele jaar door! (U eet binnen als dit nodig is vanwege het weer)

Uiteraard houden we rekening met eventuele voedselallergieën en/of dieetwensen.

Iedereen kan ontspannen genieten tijdens deze leuke bedrijfsuitstap!

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 75 € 26,25
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje
- City Streetgolf met begeleiding
- Interactieve stadstour
- Prijsuitreiking
- Keuzemogelijkheid diner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes