City Streetgolf met interactieve stadstour Amsterdam

Dit teamuitje is een zekere hole in one!

Tijdens dit bijzondere uitje leert u de basisprincipes van de edele golfsport, maar de locatie waar u speelt zal u verrassen! Dwars door Amsterdam, slingerend door een park of rondom uw eigen bedrijf... alles is mogelijk.

Ontvangst in het centrum van Amsterdam

Allereerst krijgt u een welkomstdrankje met een hapje en maakt u kennis met uw instructeur. Nadat u uitleg heeft gekregen over het spel gaat u met echte golfclubs, een speciale grasmat en lichte holle golfballen op pad door de stad. U hoeft geen ervaren golfer te zijn, iedereen kan het!

Bijzonder parcours

Tijdens deze hilarische tocht legt u met uw team een bijzonder parcours af. Probeer van een muurtje of een standbeeld af te slaan... de creativiteit van onze parcours-ontwerpers is erg groot. Het team dat het parcours aflegt in de minste slagen mag zich City Streetgolf Champion noemen.
De City Street Golf vindt plaats in het centrum van de stad – als blijkt dat wegens drukte in de straten het onverantwoord en onveilig is om het parcours in het centrum af te leggen, kan ter plekke besloten worden om uit te wijken naar een nabijgelegen stadspark of -plein.

Interactieve Stadstour

De tweede groep gaat met een Gamebook een interactieve stadstour maken. Sommige vragen kunt u opzoeken op internet, bij andere vragen moet u echt iets opzoeken in de stad. Daarnaast zijn er ook hilarische "Doe"-opdrachten die op elk moment gemaakt kunnen worden en gaat u op zoek naar QR codes.

Daarna wisselen de groepen.

Diner

Dit bijzondere spel wordt afgesloten met een driegangen keuzediner. Beleef dit bijzondere dagje Amsterdam.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje met bittergarnituur
- City Streetgolf met begeleiding
- Interactieve stadstour
- Prijsuitreiking
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes