Chocolade maken in Den Burg

Heerlijk bezig zijn met chocolade. Uw teamuitje in Den Burg was nog nooit zo smaakvol. Volg met uw collega's een workshop chocolade maken!

Hartelijk onthaal in de Den Burgse binnenstad

Het eetcafé waar u afspreekt, is juiste gelegenheid voor uw personeelsuitje. Samen geniet u van koffie/thee met gebak. Na gezellig te hebben bijgepraat, mag u zich verheugen op een inspirerende workshop Chocolade Maken.

Leer alle mogelijkheden van chocolade kennen

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp zet.

  • In de introductie gaat u proeven van een breedspectrum aan cacaosoorten. Van invloed zijn het percentage en de herkomst van de cacao.
  • Het tussendeel behandelt een aantal basistechnieken van het omgaan met chocolade. Welke bite moet de buitenste laag hebben? Uit welke ingrediënten bouw ik mijn vulling op?
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan de slag gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Na het volgen van de workshop begrijpt u dat over chocolade meer te vertellen is dan de tijd toelaat. Uw eigen creaties krijgt u mee met een feestelijk lint eromheen.

Een driegangendiner als heerlijke afsluiter

In een van de beste restaurants van Den Burg staan de bediening al op u te wachten. Er wordt een drie-gangen-keuzemenu opgediend. De menukaart biedt een riante keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Voor een fijn groepsuitje in Noord-Holland is Den Burg een zeer aan te raden bestemming!

Review bedrijfsuitje
L. Westerik: "We hebben een leuke middag gehad met dit groepsuitje. Tijdens het eten werd goed rekening gehouden met alle wensen."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes