Chocolade maken in Nijmegen

Hier scoort u mee bij uw collega's: Eerst een welkomstdrankje, dan een chocoladeworkshop. De zelfgemaakte bonbons neemt u natuurlijk mee naar huis. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Nijmegen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • Diner (3 gangen keuzemenu) in de binnenstad

Begin van uw personeelsuitje in Nijmegen

In een restaurant in hartje stad komt u samen. Nijmegen is een perfecte plek om een uitje te organiseren. Hier heeft u de oudste winkelstraat van Nederland, de prachtige Grote Markt, een strand (!) en de gezellige Waalkade met leuke restaurantjes. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met uw patissier voor deze dag. 

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Wat zeggen de verschillende percentages? En wat vindt u zelf eigenlijk het lekkers? Tijdens deze introductie gaat u uitgebreid proeven. Hierna krijgt u uitleg over het vullen van de bonbons. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte laat de patissier zien hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het doorhalen? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Of een combinatie natuurlijk! 

Geslaagd resultaat

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

3 gangen keuzemenu 

In een van de leukste restaurants van Nijmegen gaat u samen uit eten. Bij dit driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. We werken nauw samen met verschillende partnerrestaurants in Nijmegen. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen met dit personeelsuitje. Eet smakelijk!

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Nijmegen!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact op als u hier meer over wilt weten?

Reserveren Meer informatie