Chocolade maken in Brussel


Nodig uw collega's uit voor deze lekkere teambuilding in Brugge! Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop. Iedereen krijgt de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. U rondt deze groepsuitstap samen af met een diner in de binnenstad.  

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
  • Diner (uitgebreid hoofdgerecht naar keuze) in het centrum van Brussel

Begin van uw groepsuitstap in Brussel

Brussel is een prachtige en veelzijdige stad. Dit uitje vindt plaats in de historische kern rond de Grote Markt. U komt bij elkaar in een gezellig restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Nadat u bent bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeworkshop 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ook laat hij u zien hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbons maken

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons tijdens deze workshop. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Hoe werkt het 'doorhalen' van de chocolade? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Heerlijk diner ter afsluiting   

U neemt afscheid van de patissier en gaat samen uit eten. Bij één van leukste restaurants van Brussel is een tafel vrijgehouden voor uw groep. Hier schuift u samen aan voor een afsluitend etentje. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Iedereen kiest een uitgebreid hoofdgerecht van de kaart, inclusief bijgerechten. We reserveren in Brussel bij partnerrestaurants waar we nauw mee samenwerken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Samen met de reviews is dit bepalend voor ons beleid. Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Trakteer uw collega's op deze smakelijke teambuilding in Brussel!

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 17 € 82 € 89,38
18 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Hoofdgerecht

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag



Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes