Chocolade arrangement in Gent

Dompel u onder in de wereld van Belgische chocolade!

Ontvangst
In hartje Gent begint uw dag met een prachtige rondvaart. U gaat aan boord van één van de fluisterboten (overdekt indien nodig) en geniet vanaf het water van deze prachtige stad. Bij een kopje koffie of thee krijgt u een heerlijke proeverij van een ruim assortiment van pralines die gemaakt zijn van de beste cacao.

Terwijl u de combinaties van smaken en chocoladesoorten proeft kunt u de highlights van de stad bewonderen. Gent is een stad met bijzonder veel goed bewaarde historische panden en monumenten als kasteel Gravensteen, vele mooie Gildenhuizen en maar liefst twee kloosters. Maar het meest bekend zijn misschien wel de 'drie torens' van Gent: de St. Baafskathedraal, het Belfort en de Sint Niklaaskerk.

Als u van boord gaat krijgt u een leuk presentje mee. Uw stadsgids staat u al op te wachten op de kade om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

(Chocolade) stadswandeling
Deze stadswandeling staat in het teken van chocolade. Op deze manier komt weer een heel andere kant van de stad naar voren. Uw gids neemt u mee langs bezienswaardigheden maar ook door rustige straatjes en steegjes . Maar dat is nog niet alles; ook krijgt u onderweg driemaal een chocoladelekkernij om te proeven! Uw gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat de wandeling eindigt op de locatie waar u zelf pralines gaat maken.

Workshop pralines maken
Uw patissier staat al klaar om u alle ins en outs bij te brengen als het gaat om het maken van de lekkerste pralines. Na een introductie over cacao komt de chocolade zelf aan bod. Hoe kunt u deze het beste verwerken tot mooie, glanzende en uitnodigende pralines? Uw patissier vertelt u er alles over en staat u met raad en daad terzijde.

U kunt bonbons vullen met een ganache, maar u kunt ook eigen vormen maken met spuitchocolade. Het doorhalen van bonbons is een techniek die u na deze workshop ook helemaal in de vingers heeft. Een belangrijk laatste onderdeel is de finishing touch in de vorm van decoraties. U kunt hierbij denken aan chocoladesnipppers, noten en geconfijt fruit.

Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende soorten chocolade om mee te werken. U maakt naar eigen smaak een assortiment van lekkere pralines. Afhankelijk van het proeven tussendoor zal dit zo'n 500 gram zijn. U krijgt deze in een mooie verpakking mee naar huis.

Diner
In een mooi restaurant in hartje Gent is een gezellige tafel voor u gereserveerd. Hier kunt u nog eens napraten over deze leuke teambuilding. U krijgt een hoofdgerecht naar keuze geserveerd. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt zorgeloos genieten van dit originele bedrijfsuitje in Gent!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 19 € 92 € 101,66
20 - 40 € 88 € 97,24
41 - 100 € 85 € 93,93
Inclusief
- Ontvangst met 2 x koffie/thee aan boord van rondvaartboot
- Aan boord proeverij van pralines (5 stuks)
- Presentje na afloop rondvaart
- Stadswandeling met eigen gids
- Onderweg driemaal chocolade proeven
- Workshop pralines maken
- Begleiding door professionele patissier
- Ca. 500 gram zelfgemaakte pralines
- Keuzediner

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes