Bodyguard arrangement Roermond - NIEUW! -

welkomstdrankje - bodyguard activiteit - diner

Uw teamuitje in Roermond begint met een welkomstdrankje, hierna wordt u bodyguard van beroep (met licence to kill). U sluit dit arrangement samen af met een diner in hartje stad. 

Begin van uw teamuitje

Op een gezellige locatie in hartje Roermond begint uw bedrijfsuitje met een welkomstdrankje. Hierna maakt u kennis met uw enthousiaste spelleider. U krijgt uitleg over de lasergun en de bodyguard taken. 

Bodyguard lasergun activiteit Roermond

Uitgerust met een geavanceerde lasergun bekijkt u met uw team hoe het ervoor staat met uw bodyguard capaciteiten. Het gevaar kan van alle kanten komen… Loodst u een VIP veilig door een parcours terwijl er op hem/haar geschoten wordt?
Nu u de smaak te pakken heeft, breiden we de ‘taken’ uit! Zo moet u een gijzeling tot een goed einde zien te brengen, en verdedigt u samen zo lang mogelijk een fort. De ene keer hoort u bij de verdedigende partij, de andere keer bent u de aanvaller.

Er kunnen 21 spelers tegelijkertijd meedoen, bij grotere groepen wisselt de samenstelling van de groep steeds. Speciale kleding is niet nodig, maar sneakers zijn wel praktisch voor deze activiteit. Alle techniek zit in de lasergun; dat wil zeggen dat u op de lasergun van een ander richt als u schiet. Een vest is niet nodig. 

Laat uw collega's kiezen!

Is uw groep groter dan 30 personen? Dan kunt u een activiteit toevoegen, zodat iedereen kan kiezen tussen de bodyguard en een andere activiteit! Bijvoorbeeld schilderen als Bob Ross, kroegsport, een pubquiz of de workshop chocolade maken. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijsuitreiking

Bij welk team is de VIP echt in goede handen? De spelleider zet het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. 

Genieten van een heerlijk diner

In een mooi restaurant in hartje stad gaat u samen aan tafel. Hier krijgt u een driegangen keuzediner aangeboden. Iedereen kiest per gang uit de verschillende gerechten. We houden rekening met vegetariërs en mensen met allergieën. Voor grotere groepen stellen we in overleg met u een lekker buffet samen dat goed bij uw groep past. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een all you can eat diner als afsluiting. 

Iedereen kan ontspannen genieten tijdens dit originele bedrijfsuitje in Roermond!

Groepsgrootte
15 - 42 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 21 € 79 € 90,85
22 - 42 € 77 € 88,55
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Huur van de ruimte
- Lasergun voor gebruik tijdens het spel
- Strobascooplicht en rookmachine (mits technisch mogelijk)
- Enthousiaste begeleiding
- Driegangen keuzediner / All you can eat diner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes