Bob Ross online in Delft - Coronaproof

Beleef een online schilderworkshop thuis of vanaf uw werkplek en maak uw eigen Bob Ross meesterwerk. Dit kan in Delft maar eigenlijk maakt de stad niet uit omdat u via Teams begeleid wordt door onze Bob Ross schilder. Hoe werkt het precies? 

  • U krijgt een Bob Ross schilderpakket per post toegestuurd
  • Inhoud van het pakket: een canvas-doek, 6 tubes olieverf, 3 penselen, 1 schildersmes, pallet, keukenpapier en een wegwerpschort
  • U kiest een datum en tijd voor het doen van de workshop
  • Via teams wordt u stap voor stap begeleid en maakt u uw eigen Bob Ross Schilderij

Waarom Bob Ross?

Bob Ross was eigenlijk een Youtuber voordat Youtube bestond. Hij vond dat iedereen kon schilderen en gaf tutorials op tv: In zijn populaire programma 'The joy of painting' maakte hij in een half uur samen met de kijker een schilderij. Met zijn warme stem en optimistische inslag trok hij een miljoenenpubliek. Tegenwoordig worden zijn schilderijen voor veel geld verkocht en zijn het collecter-items. De Bob Ross Foundation ziet toe op het bewaken van zijn lesmethode en certificeert gekwalificeerde Bob Ross schilderdocenten. Natuurlijk krijgt u tijdens deze schilderworkshop dan ook les van een officieel gecertificeerde docent.

Maak uw eigen schilderij!

Tijdens de online workshop zult u zien dat iedereen kan schilderen. De nat-in-nat techniek van Bob Ross heeft u zó onder de knie! Nog nooit geschilderd? Geen probleem! Al snel gebruikt u de kenmerkende schildersmessen en kwasten alsof u nooit anders gedaan heeft. Hoewel u allemaal hetzelfde voorbeeld krijgt zult u zien dat de schilderijen onderling verschillen. Iedereen heeft toch zijn eigen stijl. Onvermoede talenten komen naar boven!

Unieke teambuilding activiteit in Delft

Dit unieke bedrijfsuitje biedt u de mogelijkheid in de Coronatijd toch iets heel erg leuks te doen met uw collega's. U bent tegelijkertijd samen bezig en heeft na afloop een mooi aandenken in de vorm van uw eigen Bob Ross schilderij. Happy painting!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 14 € 52 € 62,92
15 - 30 € 49 € 59,29
31 - 60 € 48 € 58,08
61 - 100 € 47 € 56,87
Inclusief
· 2 uur durende workshop "Schilderen als Bob Ross" via Teams verzorgd door gecertificeerde docent
· Alle schildermaterialen (canvas-doek, 6 tubes olieverf, 3 penselen, 1 schildersmes, pallet, keukenpapier en een wegwerpschort)
· Zelfgemaakt Bob Ross schilderij

Reserveren Meer informatie