Bier en/of chocolade arrangement in Gent

Een heerlijke keuzedag in Gent!

Ontvangst
Uw teamuitstap begin in de gezellige binnenstad van Gent. Hier geniet u samen van een verzorgde lunch. Deze bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie. Hierna halen uw gidsen u op om u mee te nemen voor een mooie wandeling.

Twee soorten stadswandelingen
Beide groepen maken een prachtige wandeling door historisch Gent. Over deze stad valt veel te vertellen. Onderweg wijst uw gids u op de highlights, neemt hij u mee door leuke steegjes en straatjes en vertelt hij u de leukste anekdotes. Het meest bekend zijn misschien wel de 'drie torens' van Gent: de St. Baafskathedraal, het Belfort en de Sint Niklaaskerk. De combinatie van een historische binnenstad en de levendigheid van een studentenstad maakt Gent een dynamische stad.

Maar dat is nog niet alles...

Bierproeven
Een van de groepen gaat onderweg met de gids driemaal een leuke bruine kroeg in waar men steeds een ruime keuze aan speciaalbieren op de tap heeft. Proost!

Chocolade proeven
De andere groep gaat met de gids driemaal naar een chocolatier, om verschillende soorten Belgische chocolade te proeven. Natuurlijk gemaakt van de fijnste cacao. Uw gids weet de beste adresjes!

Vaartocht met hapjes en drankjes
U komt weer samen bij de boot. Exclusief voor uw groep ligt één van de fluisterboten klaar om u mee te nemen door het mooie Gent. U kunt gezellig bijpraten en ondertussen de stad eens vanuit een heel ander perspectief bekijken. Aan boord krijgt u een lekker glaasje wijn of bubbels. Maar om in stijl te blijven kunt u natuurlijk ook kiezen voor een Belgisch biertje. Hierbij kijgt u een robuuste plank met authentiek Gents lekkers geserveerd, zoals bijvoorbeeld Gentse lookworst met de in Gent beroemde Tierenteyn mosterd.

De boot is open als het kan, maar u kunt ook overdekt varen als het nodig is. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt deze aan ons doorgeven. Zo kunt u samen zorgeloos genieten van dit originele bedrijfsuitje in Gent!

Liever wat uitgebreider? Bekijkt u dan dit Chocolade arrangement of dit Belgisch bier arrangement!


Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal PersonenPrijs p.p. Excl BTWPrijs p.p. Incl BTW
10 - 19 € 67 € 71,02
20 - 40 € 61 € 64,66
41 - 100 € 59 € 62,54
Inclusief
- Gezamenlijke lunch
- Keuzewandeling met:
* driemaal bierproeverij of
* driemaal chocoladeproeverij
- Vaartocht met drankje en Gentse hapjes

Kleine groep? Geen probleem, u kunt dan één van de wandelingen kiezen. Er geldt een minimum van 10 deelnemers per wandeling.

  • Meer dan 120.000 deelnemers
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 55 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes