Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

De mooiste uitjes in de meeste steden

Al negen jaar organiseert Stadsarrangement leuke en bijzondere bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Er is altijd wel één van de 35 steden bij u in de buurt. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje met een teambuilding element, een bijzonder vrijgezellenuitje of een actief personeelsuitje, bij ons bent u aan het goed adres!

Wie zijn wij?
Stadsarrangement is een zelfstandig bedrijf met haar thuisbasis in Hoorn. Het bedrijf is in 2005 opgericht, en organiseert arrangementen aan in 35 steden in Nederland. We hebben eigen accountmanagers die onze steden bezoeken zodat we up to date blijven en u de leukste uitjes aan kunnen bieden. Ook onze event managers die de boeking voor u reserveren zijn bekend in 'onze' steden. Zij zetten hun expertise graag in bij het organiseren van een arrangement dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Wat doen wij?

We organiseren aantrekkelijke bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen van 10-200 personen in de mooiste steden van Nederland. Om een interessant aanbod van bedrijfsuitjes te houden voegen we regelmatig arrangementen en steden toe. Al onze arrangementen worden georganiseerd in hartje stad en zijn zo samengesteld dat alle onderdelen van het bedrijfsuitje op loopafstand van elkaar zijn.
Bekijk onze referenties

Op maat
Naast de ruime keuze aan bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes op deze site is er nog veel meer mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag bij het aanpassen van uw groepsuitje aan uw wensen en budget. Ook kunt u zelf een combinatie maken van onderdelen uit verschillende arrangementen, we maken vervolgens graag vrijblijvend en zonder meerkosten een offerte op maat.

Geen reserveringskosten
Wij streven naar duidelijkheid in onze communicatie en brengen dan ook geen reserveringskosten in rekening.

Vervoer en hotelovernachting
Indien u dat wenst kan Stadsarrangement ook uw vervoer per touringcar en uw hotelovernachting verzorgen.

Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat u uw gereserveerde uitje toch plotseling moet annuleren. Met de annuleringsverzekering die u bij ons kunt afsluiten is dat geen enkel probleem. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Brochure 2014
Vraag vrijblijvend onze brochure aan! U hoeft alleen een mailtje te sturen aan info@stadsarrangement.nl. Vermeld in uw email duidelijk de bedrijfsnaam, uw naam en het adres. Binnen 3 dagen ontvangt u onze brochure per post.

Brochure Top 10
Speciaal voor mensen die graag inspiratie op willen doen hebben we een Top 10 brochure samengesteld. Hierin vindt u gegarandeerd iets van uw gading. Ook deze brochure kunt u aanvragen via info@stadsarrangement.nl 

Duitsland
Sinds 2013 zijn we ook in Duitsland actief onder de naam www.stadterlebnisse.de. In 10 Duitse steden, meest aan de Nederlandse grens bieden we tal van leuke arrangementen aan. Ook een keertje op stap in Duitsland? Ook vanuit Nederland organiseren we dit graag voor u.

Contact
Onze medewerkers informeren u graag over al onze bedrijfsuitjes en de mogelijkheden in de verschillende steden. Klik hier voor onze contactgegevens